Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајката успеа покољ да напраи бидејќи таа беше Смоуки.![]()
na darkufo e raskazana slednata epizoda. Fantasticno.
Ako ja procitate ke mozite da pretpostavite sto ke slucuva vo poslednata.
na darkufo e raskazana slednata epizoda. Fantasticno.
Ako ja procitate ke mozite da pretpostavite sto ke slucuva vo poslednata.
Интересно ти е така да знаеш пред време што ќе се случува? Јас нема шанси да си го расипам задоволството на гледање со претходни предзнаења.![]()
Поентата на серијата нема да биди да се дознат одговорите на прашањата, поентата е да се постават шо е можно појќе прашања и да се отворат шо е можно појќе приказни за после да можи да се снимат спин-офи, да се пишат книги и АБЦ да можат да напрат шо е можно појке пари.
Уште од сега предвидувам многу филмој за Дарма иницијативата, за The Others, за Волт, за секој карактер посебно, за Џејкоб и брат му, за Дезмонд и за сите други отворени прашања шо физички не е можно да се дообразложат во 2 епизоди. Ова го потенцира и актерот шо го глуми Бен, рече дека цел живот ќе му одземи да си ги одговори сите прашања.
Детето што го глуми малиот МИБ, глумело и во некоја друга епизода од Лост, во 2004. Ама бил uncredited, и кое изненадување, на ликот кој го глумел не му било откриено името. Eве. Знае некој во која еепизода/која личност уствари ја глумел?