LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Многу лејм момент на Сојер: што има зад вратава? Од сите врати баш за таа се фати да праша :pos:
На таа врата имаше 2 катанци, а на другите немаше така да логично е да праша што има во неа.

На таа врата имаше 2 катанци, а на другите немаше така да логично е да праша што има во неа.

Да бе баш, и ја секаде кај што одам кога ќе видам заклучена врата прашувам што има во собата :)

Не заебавај :)

Да бе баш, и ја секаде кај што одам кога ќе видам заклучена врата прашувам што има во собата :)

Не заебавај :)
Ај се кладиме оти ако си во подморница, на остров за кој никој не знае, на кој има лош Смоуки, а ти сакаш да си отидеш од островот ќе прашаш.

Kaкo викаа на Дискавери: "question everything".

Дали има некој друг што очекуваше дека Соер на чамецот ќе се пука со Соер, Џулиет итн. кога штанцаа низ времето?

Дали има некој друг што очекуваше дека Соер на чамецот ќе се пука со Соер, Џулиет итн. кога штанцаа низ времето?

Леле јас!! Баш на тоа помислив кога се качуваше на чамецот.

Абе тоа со Кејт и Клер беше местенка на Флок, као "Клер, оди замавај ја малку, јас ќе дојдам да ве раскачам, you`re my bitch, right?" и Кејт после мене ќе ми верува откако ќе ја спасам од тебе.

Правиот Сојер (тој што е крив за убиството на Џејмс) е дело на Џејкоб, гарант. Се е поврзано со летот до Австралија.

Џејкоб почнува да ме нервира.

Џејкоб почнува да ме нервира.

Џејкоб е закон, мислам на актерот, многу ми се вклопува некако во серијата. Кога не знаевме кој е очекував некое шмугле како Бен :)

Божино оти не си ги ставил sneak-peak видеата?

Спојлери тука:

Леле леле, осеќам ќе биди препрејака епизода, баш да видиме дали ќе се открија природата на самиот факинг Остров, ко шо најавуваат сите...

Bitchslap-от на Флок. :tv: Дека не е вистински маж. :icon_lol:

Значи Соер испо*ба све живо и диво на островот... Остана уште да му го бапни на Флок :vozbud:
Инаку во сите тие дешавки... дали ја примети некој типкава од Prison Break... што ја работеше нашиот јунак на почетокот на епизодата...

Глупо беше ова со Џин. Го дадоа на старт и го заборавија.

За момент помислив откако Флок и упали шамар на Клер дека ја врати во „нормала“...ке видиме.

Во предходната епизора Флок кога му се појави на Бен, кога овој си го копаше гробот, му рече да оди на островот Хидра оти таму ќе биде тој и останатите, а во оваа епизода Флок му рече на Соер да оди на Хидра островот за авионот дрн дрн. Као што глеам, Флок и друштвото се на остворот каде е д'Темпл, а Бен бегаше од тоа место и ги најде Илана, пилотот, Мајлс и Квон...значи се на ист остров со Флок. Го мести да му се напупи на Видмор ли мамето негово...Бен ли беше заклучен во sub? :)

Видмор ги виде Џек, Харли, Илана, пилотот, Квон и Мајлс на плажата... па веројатно ги собрал и нив, за можеби да го уценува Соер или Џин.

Спојлери тука:

Во заклучената соба да погодам: она што е на 0:20 на видеото, кому му се гледа спојлер нека пушти :)

Работата е што мислев дека Видмор му е енеми на Џејкоб а сака да го заземе островот со помош на МиБ. Колку што гледам, Видмор има намера да го среди и МиБ. Јест дека е тешко да се погоди и дефинитивно дека после следнава епизода ќе не однесат во некој луд правец, ама се ми се чини дека одговорот на 0:20 е во заклучената соба.
.
.
.
.
.
.
Мамата нивна:
Сакав да го проверам она што го мислам по спојлерот: дека 67 е кандидат, исто како 4, 8, 15, 16... Ја пуштив епизодата во светилникот со Џек и Хуго да видам дали може да се види име нешто на тоа тркалото... Кога Хуго почнува да врти, го покажуваат тркалото некаде на 66,65,64,63... 67 за влакно не се гледа, другите со некаков зум би ги извадиле.
Мамата нивна...

Глупо беше ова со Џин. Го дадоа на старт и го заборавија.

За момент помислив откако Флок и упали шамар на Клер дека ја врати во „нормала“...ке видиме.

Во предходната епизора Флок кога му се појави на Бен, кога овој си го копаше гробот, му рече да оди на островот Хидра оти таму ќе биде тој и останатите, а во оваа епизода Флок му рече на Соер да оди на Хидра островот за авионот дрн дрн. Као што глеам, Флок и друштвото се на остворот каде е д'Темпл, а Бен бегаше од тоа место и ги најде Илана, пилотот, Мајлс и Квон...значи се на ист остров со Флок. Го мести да му се напупи на Видмор ли мамето негово...Бен ли беше заклучен во sub? :)

Видмор ги виде Џек, Харли, Илана, пилотот, Квон и Мајлс на плажата... па веројатно ги собрал и нив, за можеби да го уценува Соер или Џин.

Па Флок сака да оди таму, зошто таму има и авион и подморница. Сеуште не успеал во тоа. Затоа му кажа да иде таму. :)

Мамата нивна:
Сакав да го проверам она што го мислам по спојлерот: дека 67 е кандидат, исто како 4, 8, 15, 16... Ја пуштив епизодата во светилникот со Џек и Хуго да видам дали може да се види име нешто на тоа тркалото... Кога Хуго почнува да врти, го покажуваат тркалото некаде на 66,65,64,63... 67 за влакно не се гледа, другите со некаков зум би ги извадиле.
Мамата нивна...

67= Дезмонд? Другиот Квон? Или раката на карпите што е при крај на спојлерот?

Се виде кандидат 67 јасно на спојлерот, него многу глупо ќе испадне (освен ако не убацат некоја опасна прича), бидејки цела серија се повторуваат едни исти бројки и на крај се додаде 67... Бројките не би биле магични, збирот не би бил 108, и испаѓа дека цела серија немале никаква сврха бидејќи се се нарушува со 67.

Да беше барем 69, поинтересен број е. :)

abe ja gleav ama da mu ebam u 12 saat dava A1 a ja utre u skolo u na cas ko pospan:tv::tv::tv::tv::tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom