LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
И КАЈ Е СОЈЕР?!? MAФАКАА!!!

И КАЈ Е СОЈЕР?!? MAФАКАА!!!

ЕВЕ ГО

tq48.jpg

ixb7ys.jpg

од следна епизода

Според мене островот не беше потопен во 77ма, него тогаш кога пукна бомбата се деси уште еден флеш (као што имаше во 5та сезона) и го врати островот во реално време (2007, 08, 09 која и да е). Очигледно е дека бомбата не пукна, бидејки ако пукнеше островот ќе беше под вода, како што беше прикажано во првата епизода од оваа сеозна.

Па за да почнат се од ново, а очигледно е дека ќе почнат, ќе го потопат островот подоцна, а со што, ќе видиме на крајот вајда. Ликовите немаат мизерен живот како првиот пат кога паднаа, туку напротив. Бројките за Хуго се среќни, Џек има дете, Бен не е толку себичен и сл...

Сепак некои работи како Кејт која е сеуште барана од полицијата или како Саид кој и претходно мачел луѓе, останале. Детали за да се наоѓаат замерки има еден куп, а дека ќе се одговори целосно на нив, баш не верувам.

Не знаев дека остров се потпува со хидрогенска бомба :toe:
Баш ме интересира како ќе го потопат...или па островот плови на нешто па ќе го рушат да втоне :pos2:
Ми нема логика ама ајде...плус куќите цели беа кога ги покажаа под вода така да нема шанси да е причина бомбата пошто таа се ќе срамни. А и бајги длабоко беше, ова како глобал вармин или некој таков ефект хехе.

Иначе доаѓањето на Видмор беше баш во "Мој стил" :pos2:

Не знаев дека остров се потпува со хидрогенска бомба :toe:
Баш ме интересира како ќе го потопат...или па островот плови на нешто па ќе го рушат да втоне :pos2:
Ми нема логика ама ајде...плус куќите цели беа кога ги покажаа под вода така да нема шанси да е причина бомбата пошто таа се ќе срамни. А и бајги длабоко беше, ова како глобал вармин или некој таков ефект хехе.

Можеби им се случил Охрид, па островот се поплавил. :vozbud:

Инаку нели островот има способност да ја менува положбата, па еве како многу лесно се нашол под вода.

Би рекол цунами го потопило островот,ама пак цунами ќе ги сомелеше оние дрвени куќарки на милион парчиња.Нишо,единствено ми идат на памет дека Видмор го дупнал островот и тој потонал ко кајче во оритсково езеро.:pos:
Ако еднаш беше преместен островот тогаш логички е да заклучиме дека плови.:toe:

Горе на сликата, Соер со цвеќето, нели такво цвеќе и даде на Џулиет, којзнае кому сега ќе го даде. :vozbud:

Имаше едно прашање до продуцентите на Лост во периодот кога беше цунамито од 2004, дали ке има некакво влијание на островот бидејќи во серијата островот е баш во тој реон на светската мапа, па како да дадоа одговор '' можеби '', сега да ме утепате али точно што рекоа не ми текнува, па претпоставувам дека можно е така да го објаснат потонувањето на островот. :toe:

Него, продуцентиве најавија дека смрт на лик надвор од островот, во онаа алт.реалност, ке влијае на оние исти ликови од островот, како, ке дознаеме ... како и да е, ништо не е случајност во серијава, па така и таа алт.реалност.

Него, за тоа кој би бил '' победник '' од оние кандидати за наследник на Џејкоб, по оваа денешна епизода, и по начинот на кој Џек изреагира со динамитот пред Ричард, сеуште стојам на тоа дека тој ке биде избраниот од кандидатите, единствен ми е од сите останати кои се движи по онаа '' замислена '' линија на Џејкоб за лидер на островот, сите останати фатија кривини.
Кејт иако не по своја воља, е со онаа темна страна, заедно со Соер, Џин и Саид. Сан реално, ни на крај памет не ми е да биде избрана за кандидат, а и Џин исто, од проста причина што се пар кој на крај од серијата повторно ке биде заедно ( вауув, какво изненадување ).
Хуго, по прошлата епизода очигледно е дека ке биде онаа вркса Џејкоб - Џек, но не и налседник на Џејкоб. :toe:

И да, зашто Флок не можеше да биде убиен од Саид, а зашто Џејкоб можеше да биде убиен од Бен ... ок, знаеме дека Флок менува облици, од дим иде на некој починат од островот, а Џејкоб е едноставно Џејкоб, но сепак, останува тоа '' зошто '' за начинот на кој можат да бидат убиени.

И да, зашто Флок не можеше да биде убиен од Саид, а зашто Џејкоб можеше да биде убиен од Бен ... ок, знаеме дека Флок менува облици, од дим иде на некој починат од островот, а Џејкоб е едноставно Џејкоб, но сепак, останува тоа '' зошто '' за начинот на кој можат да бидат убиени.

Џејкоб беше нешто како од крв и месо што викаме, а Флок очигледно зема разни облици, изгледа преминал на некое ново ниво. Ќе биде потребна некаква маѓија да се убие :)

Џејкоб беше нешто како од крв и месо што викаме, а Флок очигледно зема разни облици, изгледа преминал на некое ново ниво. Ќе биде потребна некаква маѓија да се убие :)
Можно е да е преминат на некое ново ниво зашто Русо го застрела и го уби кога имаше земено облик на еден од нејзините колеги од таа француската експедиција нeли. :) На ова беше сведок Џин мислам кога патуваа низ време.

Не знаеме уште дали само тој ги зема облиците или има некој/нешто друго. До сега се појавија Кристиан, Јеми (братот на Еко), Алекс, Дејв (имагинарниот или не, пријател на Хуго). Сите овие не би требало да се појавуваат. И на крај се појави тоа детето кое го подзаборавивме, а кое не е Флок :)

Уште заборавив да спомнам дека знакот кој го бараше Илана (за да избегаат од Смоуки) значел Eternity или To Protect (така беше напишано на АБЦ)

Уживајте во една од најубавите песни

Горе на сликата, Соер со цвеќето, нели такво цвеќе и даде на Џулиет, којзнае кому сега ќе го даде. :vozbud:

Па може и сега ќе и го даде на Џулиет. Се надевам.

Кејт иако не по своја воља, е со онаа темна страна, заедно со Соер, Џин и Саид.

Соер не е со нив бе. Сам е.

А Бен можеше да почека овој да и напише на Алекс препорака и да ја примат на Јејл, па после да го уценува директорот и да си стане директор.

Па може и сега ќе и го даде на Џулиет. Се надевам.

Соер не е со нив бе. Сам е.

А Бен можеше да почека овој да и напише на Алекс препорака и да ја примат на Јејл, па после да го уценува директорот и да си стане директор.
Соер со Флок е сигурно. Нели последен пат кога го видовме Соер беше во пештерата со Флок. Во претходната епизода кога Флок и Клер стојат пред храмот, пред Клер да влезе во него му вели на Флок зошто не го прати Соер или Џин внатре, од кај би знаела Клер за Соер.
И јас мислам дека тоа со препораката на Алекс излезе глупо. Штом веќе го Бен уценува директорот нека го стори тоа и за препораката :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom