LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Не зафркавај какви продолженија.
6 год. чекаме да видиме што ќе се случи,па сега уше продолженија ни фалат.Серии од ваков тип се завршуваат во 3-4 сезони.

Многу врева за ништо. Продуцентиве најавуваа дека после 3-та епизода ќе сме зборувале само за LOST незнам колку време. После оваа епизода не ни има многу што да се зборува. Беше една од полошите според мене. Ако мислеле продуцентиве дека крајот ќе не шокира, се зезнале многу, крајот го очекувавме од поодамна. Единствено се надевам дека онаа првата дупла епизода ја броеле како прва, а следната да биде трета. :)

Сега читајте ако сакате да си ја зезнете и таа малку мистерија што ја има во епизодава:

Енивеј, се разјасни мистеријата околу Саид (горе-долу). Имав претчувство во врска со тоа ама не можев (и уште не можам) да најдам решение за еден проблем, ама за тоа подоцна, макар што ова ќе оди во спојлер. Имаше момент помеѓу Кејт и Џек како оној помеѓу Дезмонд и Џек, како да се знаат од некаде. Или паралелните светови, или само не навлекуваат.

Во секој случај, ништо посебно, со Саид испадна како што мислевме, крајот беше очекуван подолго време, ништо не се разреши, јапонецот прозборе англиски...

И то...

ИоСоно, нема потреба да пишуваме со спојлери. Како и да е, ептен dull епизода, најинтересен дел ми беше... хммм, немаше таков дел. Овие остават прашања се до крајот на епизодата, како божем после ова ке има уште 10 други сезони. Направени некои ситници тоа со доктор Гудспид (спојлер и пол), си мислат дека на такви работи се палиме. Глупо. Многу.

ИоСоно, нема потреба да пишуваме со спојлери. Како и да е, ептен dull епизода, најинтересен дел ми беше... хммм, немаше таков дел. Овие остават прашања се до крајот на епизодата, како божем после ова ке има уште 10 други сезони. Направени некои ситници тоа со доктор Гудспид (спојлер и пол), си мислат дека на такви работи се палиме. Глупо. Многу.

Лоша, лоша епизода. Да не ја гледавме пак исто ќе беше. А јас пак седев до 4 сабајле за да ја гледам Live.
Спојлери мора од сабајле вака до попладне. Макар што овој пат и нема за што многу...

Очекував премногу, добив... ништо. Слаба епизода, преслаба. Да ми раскажеше некој само што се случи со Соер, Кејт, Сајид и крајот да ми го кажеше, и не морав да ја гледам ич. Затишје пред бура мејби?

ако може некој да ме потсети која беше сестрата на Јек и што беше работа со неа? позз

Кажи ми.
Не ти кажувам.
Кажи ми бе.
Не ти кажувам.
Абе кажииии мииии плииз.
Не ти кажувам бе, одјеби.

Оваа епизода ко Heroes да глеам, глупи и бесмислени разговори само.

Филер досадна епизода. Пола епизода за таблета се збореше, наркомани.
Последна сезона е, сакам одговори, не таблети.

Болеста за која збореше кинезот е ваљда истата за која збореше Русо. Тој Црнецот ко да сакаше да каже дека тие нови стапици се на Клер, нешо ко Русо е сеа. Добар начин избрале да објаснат кај била и како преживеала.

Интересна сцена со Итан, јас очекував дека ќе биде еден од посвојувачите :)

Следната епизода е со Лок, ако не грешам. Би требало да биде поинтересна од оваа.

Некако ми оглупе серијата после ова епизода, некако не е то шо беше.

Тотално монотона,еднолична,досадна,нединамична,невозбудлива и се најлошо епизода.Општо епизодиве во кои Кејт е главен лик се досадни.А продуцентите ја најавуваа епизодава као нешо невидено.Ужас.:tapp:

Нема што да се каже, изгледа за оваа епизода сите сме едногласни.

Леле епизодава беше :drk: нешто најако....
Се зафркавам стварно епизодава не беше од најдобрите ама тоа е што да се прајт, највозбудлива сцена ми беше ко излезе Клер :).

...Леееее Коа го глеам филмоф заборавам да дишам:):) Се соживувам....оДвај чекам вторник!!

Si[M]onA;3302337 напиша:
...Леееее Коа го глеам филмоф заборавам да дишам:):) Се соживувам....оДвај чекам вторник!!

Да ама последната епизода беше срање, за прв пат јас гледав кога ќе завржи епизодата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom