Следнава епизода за кого е?
Eдит, најдов за кого е, заЛок
За Лок најдобрите оценки од почеток до крај!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следнава епизода за кого е?
Eдит, најдов за кого е, заЛок
Луѓе што ви е на вас бе, што и фалеше на епизодава? Мене баш ми се свиѓеше. Знам дека наместо да ги расчистуваат мистериите, они додаваат уште толку, ама тоа барем за мене е добра работа. Плус, епизодава имаше неверојатен крај, така да одвај ја чекам следната![]()
Кажи ми.
Не ти кажувам.
Кажи ми бе.
Не ти кажувам.
Абе кажииии мииии плииз.
Не ти кажувам бе, одјеби.
Незнам зошто Кејт и Кристиан би биле на различна страна. Очигледно е дека Кејт е на спротивна страна од оние во храмот кои се со Џејкоб. И таа и Саид се инфицирани од истото нешто, тие сакаа да го убијат (или прочистат, којзнае) Саид од тоа, таа ги свитка тие двајцата кои сакаа да го убијат Ким... Соу ОК, Клер, Кристиан, Саид и Лок, сите мртви и преземени од тоа чудото (Саид во процес на преземање). Ова значи и дека во кабината во која беа Клер и Кристиан,не беше Џејкоб.
Wow колку ми е антипатична Кејт. Дај веќе нека се одлучи за Џек и нека го остави Соер на раат. Цел на третава епизода беше да се прикаже дека Кејт ќе го присвои Арон, исто како и на островот. Значи и да не паднеле на островот, иднината ќе им биде иста.
Не ми се верува дека Кејт е инфицирана. Мислам дека сега за сега само Клер и евентуално Саид се инфицирани.
А пошто Лошиов Лок го презема ликот на Лок, што е оној кој го видовме во минатата сезона до Џејкоб на брегот-и тој изглед му бил преземен? И кај му е сега телото? Не мислам дека неговото тело се транформирало во телото на Лок, туку неговиот дух. Ако е така, кај го осавил сега неговото тело?
Еве едно интересно линкче: http://neverseenlost.wordpress.com/ .
Дечкото ги објаснува епизодите од последната сезона на LOST, а пред тоа никогаш немал гледано ниту една епизода.![]()