LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ако авторите на Изгубени на крај успеат сите идеи да ги сплотат во една и да извадат една заедничка поента, од 1ва сезона до последната епиозда во 6та сезона, и ако се успеат логично да објаснат, тогаш дефинитивно Изгубени ќе може да конкурира за една од најдобрите, ако не и најдобра, серија на сите времиња.

Ако авторите на Изгубени на крај успеат сите идеи да ги сплотат во една и да извадат една заедничка поента, од 1ва сезона до последната епиозда во 6та сезона, и ако се успеат логично да објаснат, тогаш дефинитивно Изгубени ќе може да конкурира за една од најдобрите, ако не и најдобра, серија на сите времиња.

Не се секирај, нема. :)

Имаше една заебанција порано за како се креира Lost, сите сценаристи собрани во канцеларија и 10 минути даваат глупи идеи, и на крај завршува со "But what is in that box?", а кутијата на средина на маса и оп, L O S T екранот. :))))))))

НАЈМНОГУ ме интересира.. што ќе биде на крајот и зошто овие кои се вратија мораат повторно да одат на островот....

Добра е серијава ама се нервирам кога гледам.:uvo:

Еве еден огромен трејле и спојлер, првите 4 минути од Лост не го гледајте ако не сте спремни да дознаете за како ќе се одививаат работите во наредна сезона. Ако не ви пречат спојлери тогаш побрзајт оти АБЦ клипчево го бришат како луди.

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=16598&count=0

Го гледав трејлерот и сега сум уште позбунет.Фак.:toe:

Јас не сум позбунет, јас сум изнервиран.

Б_О_Ж_И_Н_О напиша:
Јас не сум позбунет, јас сум изнервиран.

^

И тоа не е од грдата, нереална за то време коса на Џек.

Па во кое време може да бидат?
Во времето кога летаа со авионот... Само што овојпат нема да паднат...

Абе ајде нека дојдит побргу вторник. :helou:

Мислам дека нема на нет да излези на 2.2 туку на 3.2 или 4.2, така беше и лани колу што се сеќавам за пета сезона ја чекавме во вторник или среда а излезе во четврток..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom