LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Како и да е мило ми е што многу ретко го гледаме Џек.Уште од прва сезона не го сакав тој лик.:toe:

Имам исто мислење дека ја користи временската машина

Јас мислам дека се работи за над-човек, олицетворение на нешто друго. Мислам дека барем 80% од мистериите ќе се разрешат токму преку Ричард. Тој или ги има одговорите, или е одговорот.

Како и да е мило ми е што многу ретко го гледаме Џек.Уште од прва сезона не го сакав тој лик.:toe:

Па сеа ќе се гледаат повеќе ликови кои имаат врска со откривањето на мистериите. Џек шо улога сеа има? Апсолутно никаква, освен да изиграва Лок 2 дел, и да има некоја лејм сцена со татко му, и да се открија дека е Адам, телото шо го најде самиот тој... ваљда.

Ги О-Б-О-Ж-А-В-А-М изгубените...поготово Sawyer ( Josh Holloway ) ммм...:love1::love3::wub::pipi:

Па сеа ќе се гледаат повеќе ликови кои имаат врска со откривањето на мистериите. Џек шо улога сеа има? Апсолутно никаква, освен да изиграва Лок 2 дел, и да има некоја лејм сцена со татко му, и да се открија дека е Адам, телото шо го најде самиот тој... ваљда.

Мислам дека ќе испадне дека и татко му е жив бидејќи се повторија настаните од претходниот лет па ако сега испадне дека е Лок жив можно е и татко му на Џек тогаш да оживеал.

Мислам дека ќе испадне дека и татко му е жив бидејќи се повторија настаните од претходниот лет па ако сега испадне дека е Лок жив можно е и татко му на Џек тогаш да оживеал.

kolku sto znam tatkomu na dzek odamna e ziv i se sunja niz ostrovot!!:D

12-тата епизода баш беше она добра Lost ствар, како оние од првите две сезони.Ми се допаѓа како си играат со сентименталната страна на Бен, само оној Џек не можам органски да го сварам.Среќа шо го немаше во епизодава, па може затоа и ми беше толку добра.:wink:

Спојлер за наредни две епизоди!

Следната епизода ќе биди околу Мајлс, а претпоследната (Follow the Leader) ќе биди околу Ричард :vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно нешто за Ричард...!:vozbud:

Епизодата беше интересна, а поготово тогаш кога Бен одеше кај чудовиштето :)..
Со нетрпение ја чекам утрешната епизода!!

Спојлер за наредни две епизоди!

Следната епизода ќе биди околу Мајлс, а претпоследната (Follow the Leader) ќе биди околу Ричард :vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно ќе дознаеме нешто за Ричардс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom