LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Имам едно прашање. Во сцената кога Miles и Hugo зборуваат за патувањето низ времето, Miles вика: „Кога Ben го сврти тркалото..... “. Од кај знај Miles дека Ben сврти тркало? Од кај знај воопшто дека има тркало?

Тоа е грешка во сценариото ? Или јас не памтам нешто ?

Имам едно прашање. Во сцената кога Miles и Hugo зборуваат за патувањето низ времето, Miles вика: „Кога Ben го сврти тркалото..... “. Од кај знај Miles дека Ben сврти тркало? Од кај знај воопшто дека има тркало?

Лок спомна мислам за тоа пред да влези вбунар. Мислам. :toe:

Сигурно му кажал некој дух.

Сигурно му кажал некој дух.

Хм... некако не ми е логично. Дух од 1977 ? Тие духој не би требало да знат шо ќе се случи во иднината. Или па знат? Хехехе :)

И друго. Шо се случи со останатите шо останаа на островот (Роус, Кучето на Walt,.... ). Јас мислам дека и тие треба да се во 1977. И мислам дека ќе ги видиме со луѓето на Richard. :)

Хм... некако не ми е логично. Дух од 1977 ? Тие духој не би требало да знат шо ќе се случи во иднината. Или па знат? Хехехе :)

И друго. Шо се случи со останатите шо останаа на островот (Роус, Кучето на Walt,.... ). Јас мислам дека и тие треба да се во 1977. И мислам дека ќе ги видиме со луѓето на Richard. :)

Тие се изгледа во 2007.

А религискиот дел ќе почне да се разработува, најверојатно од следната епизода, кога Бен ќе биде суден (вреднуван) од Smoke monster.

Сигурно ќе има египетска митологија врзана со мртвите, со оглед дека и буквите кои ги куцаа во компјутер се чаптерс од книгата на мртвите на старите египќани.

Јас пак , одамна се откажав од толкување на дешаванките во ЛОСТ :toe:
Едноставно пуштам мозок на пасење ... и гледам што ќе зготват сценаристите !
А кога ќе ми текне колку теории само правев за тоа што се случува на островот :kesa:

а што се деси со Клаир дали може да ме потсети некој?!:D

се мислев дека е мртва....:wink:

Уживам додека гледам без размислување на теории, серијата ми е возбудлива и знам дека ќе остане така до крај...

Can't wait четврток :vozbud:

Во следната епизода Smokey ќе му суди на Бен.

лок е новиот газда у LOST!!:)

али и Бен како лаже алал да му , нашиве политичари како да зимале часови од него...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom