LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ае, океј е... нема што друго да откривам, освен да се сложам дека е една од подобрите епизоди. Сепак многу нелогичности се отворија, ама ајде ваљда ќе има рационални одговори.

Ми се допадна многу како беше направен храмот многу детално и реално најреално што сум го видел на серија досега. Инаку епизодата не беше ништо посебно.

Една од подобрите доесга...

Jaс вечер ќе ја гледам, само да не биде тапа ко претходната, ептен досада ме кинеше дур гледав, некако у круг вртеа многу.:toe:

Тапа? Просечна? Ова според мене беше најдобрата епизода од цел серијал. И да Лок е Ѕвер!!!:vozbud:

Ми лајк ит :helou:
Добра епизода дефинитивно . Бен уцвика (совеста го изеде ) па изгледа на Лок му препушти да биде газда .
Добар камбек на Лок :helou:
човекот кој после Исус се вратил од мртвите :nesum:

Малце досадна серија... премногу ја одолговлечија цела работа... ја гледав на почетокот беше интересна... после ко почнаја те вака те онака.. досадно! :toe:

Мене ми се чини или стварно последниве неколку епизоди се под просекот, само со 2-3 добри сцени во 40 минути.
Останатото се е досадно, одоговлекуваат многу и на крај ќе те испобунат и ајт чекаш 7 дена за нова епизода.

Ги гледав сега 11 и 12 епизода. Како Бен преживеа? Како Другите му помогнаа? Taка сакал островот :icon_lol:
И ова интересно со Лок :vozbud: Бен сега ќе мора да го слуша. Ах го мразам Бен :)

И уште ова да си прашам која е просторијата од кај што излезе чудовиштето? Знаците, столбовите, цртежите на ѕидовите?
Сакам да се разјасни се ајде аман веќе :)

Мене ми се чини или стварно последниве неколку епизоди се под просекот, само со 2-3 добри сцени во 40 минути.
Останатото се е досадно, одоговлекуваат многу и на крај ќе те испобунат и ајт чекаш 7 дена за нова епизода.

Ги гледав сега 11 и 12 епизода. Како Бен преживеа? Како Другите му помогнаа? Taка сакал островот :icon_lol:
И ова интересно со Лок :vozbud: Бен сега ќе мора да го слуша. Ах го мразам Бен :)

И уште ова да си прашам која е просторијата од кај што излезе чудовиштето? Знаците, столбовите, цртежите на ѕидовите?
Сакам да се разјасни се ајде аман веќе :)

:)

И мене исто ми се чини, се досадувам. При крајот на епизодата ќе се случи нешто колку да не е без ич.

Јас го сакам Бен многу е поинтересен од Лок кој е досаден искрено речено. Кога го немаше Лок тие епизоди уште поинтересно ми беше, а без сплетките на расипаниот мозок на Бен не би можел :)

За разјаснување ќе биде за година и пол, ако и тогаш... :)

Иако Пени ми е најубава и најмила женска во филмот, жал ми е што Бен не се освети :(
Ај, може подобро така :) Но сцената не заврши баш, имаше уште нешто најверојатно.
А и не верувам баш дека иднината не може воопшто да се промени, малку од малку барем нешто се променило, ќе видиме што.
Главниве глумци може само да загинат, на нивно место ќе дојдат нови во иднината и со нив истото ќе се случи итн...

не беше лоша епизодава
само сега пак се ствараат нови мистерии

мене само Ричард ме збунува во серијава како може нонстоп ист е човекот

Има над 700 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom