LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
За тие што нејќат да се заебаваат со торенти, клик http://ninjavideo.net/index.php?cat=7&vid=459

Стискаш play и почнува streaming, може да се гледај оnline, може ко ќе се сними видеото десен клик и save video. Ептен брзо се снима, на кабловскиот од телекабел преку 500KB/sec.

Леле надминав лимит на интернетов сеа неможам да ја симнам а толку ми се гледа:nerv::nerv::nerv:

Закон епизода...

Лудила е епизодата, се решија некој работи. Многу ми се допадна.

Сега почнав да ја симнувам од рапидсер

FliX со постов ме нафура одвај чекам да се симне :zlo:

Неможев да издржам ја симнав и ја гледав....една од подобрите епизоди се разјасни нешто али не е се...го бараат Бен али не е кажано зошто:nesvest:

Одлична епизода.Дознавме зошто навистина се дојдени "спасувачите",ама се отворија уште неколку мистерии.:toe:
Дарма колан на скелет од поларна мечка во пустина во Тунис????WTF:nesvest:

Добра! Тој Бен-от се некако успева да се спаси. Доста работи се расплеткаа оваа епизода. Кој ќе чека сега за наредната упм!

Многу добра епизода :) . Се расчистија некои работи, но исто така се појавија и многу нови мистерии.

------------------------ SPOILERS --------------------------------

Едно прашање. Дали некој го има видено црнецот (тој што ја пушти Најоми на мисија) во некоја претходна епизода, освен во 4x01, кога беше да го посети Hugo во клиниката? Зошто некако ми е премногу познат но не ми текнува од каде. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom