Многу добра епизода. Се расчистија некои работи, но исто така се појавија и многу нови мистерии.
------------------------ SPOILERS --------------------------------
Едно прашање. Дали некој го има видено црнецот (тој што ја пушти Најоми на мисија) во некоја претходна епизода, освен во 4x01, кога беше да го посети Hugo во клиниката? Зошто некако ми е премногу познат но не ми текнува од каде. :helou:
Не е тој.Одлична епизода сега ќе ја гледам уште еднаш.
Диме истото и јас се пашував мислам дека црнецот е на Еко братот Јеми ( ама не сум сигурен не ми се верува да е тој ) а многу ми личи на него, па ќе видиме![]()
Па веќе кажавме. Црнецот ја пушти Најоми во мисија за да го пронајде Бен, а не за да ги спаси преживеаните. Тој мисли, или сака да ја лаже Најоми дека нема преживеани на островот.А тој црнецот за шо ја прати Наоми уствари во мисија? Да го пронајди Бен? Нели и рече дека нема преживеани, сигурно не појде заради нив...
Види страна поназад, ставив линк, само треба да имаш divx web player снименоdruze nemali 2epizoda..ako ima daj link..pozzz
Значи не сум само јасИ мене ме збуни тој црнецот, познат ми е од негде.
А шо е финтата ко рекоја дека нема преживеани и кога дадоа слика на авионот потонат во океанот? Ги лажеа гледачите што не се на островот или се навестува она што во претходните страни го зборувавме дека сите “преживеани“ се во пеколот.....
А од новите фаци кој ви е најитересен?
Мене лично кинезот Мајлс мислам дека се викаше и највеке ме изнасмеа кај хелихоптерот ко му го побара телефонот на Џек ко се пазареа....
Имаме уште 5-6 дена да си правиме муабет за оваа епизода па следи и трета после...
Поздрав
Можеби од CSI Miami?Значи не сум само јас. Ама можно е да ни изгледа познат зошто многу личи со брат му на Еко.
Можи да е и то. Зошто не ми е мене логично, да ги најдоа остатоците од авионот, а островот не.
Па оние батињата што се така наречените The Others го имаат исценирано тоа или така нешто. Јас така мислам.![]()
Точно. Еве шо пиши на lostpedia.com :Акаша напиша:Тој шо плаче на почетокот од епизодава нели се вика Daniel Faraday, а претпоставувам тоа беше од минатото...и сега прашањето ми е да не е тој дечкото на Ana-Lucia? Мислам дека имаше спомнувано таа дека таткото на нејзиното неродено дете се вика Danny.
lostpedia.com напиша: