^ Чекај бе јас се зезам што се зезам... Ама ако ми речиш дека очекуваше научен крај... ќе ми го направиш денот. Знам дека можеше подобро да ја завршат. Ама не заебавај ти сега. Свесен си кои теории се вртеа кога прв пат се појавија Џејкоб и брат му. Дека можеби е некоја форма на приказната за Каин и брат му... Свесен си дека уште од почетокот серијата имаше религиозен пристап... Добро против Зло... Верба (Вербата на Лок против Науката на Џек)... Можеби да..Фали уште Исус и поп со кандило....Можеби некој имал и таква теорија...
Мууу... Ама ако и ти зарикаш како магаре? Можит... Пошто кај мене маркетинг трикот успеа а и кај тебе.Двајцата ја излгедавме... Ама јас си го добив тоа што го очекував. А ти? Ем Крава ем Магаре. Тебе ептен те зафркнаа, така? Ти мора да се осеќаш ептен шит...
И еф едно вакво :smir: за секој случај...
Мууу... Ама ако и ти зарикаш како магаре? Можит... Пошто кај мене маркетинг трикот успеа а и кај тебе.Двајцата ја излгедавме... Ама јас си го добив тоа што го очекував. А ти? Ем Крава ем Магаре. Тебе ептен те зафркнаа, така? Ти мора да се осеќаш ептен шит...
И еф едно вакво :smir: за секој случај...