LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Све си мислам дека Џејкоб не е баш позитивен лик.Ќе видиме.Јас да си се спремам.Дане се изненадам во некоја наредна епизода. :)

leeeeeele . Abe go imam samo ednas gleano lost 1-5 sezona. Ali podzaboraiv nekoi raboti se izgubiv u filmot. Dajte nekoj link da gi simnam sezonite HD ako moze pa da go izgledam use ednas za da mozam da preminam na 6 sezona:tv:

И па оној Кинезот,Јапонецот или шо и да е од овие косоокиве,шо има толку против англискиот јазик.Како рече она: I dont like the way English tastes on my tongue.:pos:

И па оној Кинезот,Јапонецот или шо и да е од овие косоокиве,шо има толку против англискиот јазик.Како рече она: I dont like the way English tastes on my tongue.:pos:

Тоа беше ароганција доведена на посебно ниво. :pos:

А примети некој стјуардесата кога рече, "Ги знам нив, беа во првиот авион", дали со тоа се подразбира дека ќе има и друг авион? :)

Све си мислам дека Џејкоб не е баш позитивен лик.Ќе видиме.Јас да си се спремам.Дане се изненадам во некоја наредна епизода. :)

Не бе па и ти, позитивен е.

Многу битен момент, кога бен го праша Флок What are you? овај му возврати со, I'm a who, или така нешто...

Ех, зошто битен момент. Бен му рече као што си, мислејќи на чадот, и Лошиот Лок се навреди и му рече дека неешто туку кој. У смисла дека е личност која може да се претвора у чадот, а не обратно.

Шенон и Ана Лусија тешко да се вратат и во ваква епизода (во која дури и Арти го имаше :)), ваљда поради несогласување. За Мишел Родригез сум сигурен дека заради тоа ја немаше, а за другава појма неам, нагаѓам.

Koj e Арти?

А примети некој стјуардесата кога рече, "Ги знам нив, беа во првиот авион", дали со тоа се подразбира дека ќе има и друг авион? :)

Па веќе имаше два авиона. Едниот-тој оригиналниот :) a втор беше овој во кој беше мртвиот Лок, за кој Хуго купи пола од седиштата, ти текиња?

Се брзаат да не си еби матер островот од попиздениот Луцифер, ама има време за превод... Ко да не знаевме дека е карактер човек ко кажа дека е Јапанац...

Не бе па и ти, позитивен е.

Ех, зошто битен момент. Бен му рече као што си, мислејќи на чадот, и Лошиот Лок се навреди и му рече дека неешто туку кој. У смисла дека е личност која може да се претвора у чадот, а не обратно.

и јас мислам дека Џејкоб не е баш позитивен лик

Па веќе имаше два авиона. Едниот-тој оригиналниот :) a втор беше овој во кој беше мртвиот Лок, за кој Хуго купи пола од седиштата, ти текиња?

Па сигурно не го преживеала првиот и се вратила назад, и пак била стјуардеса во Аџира летот!

и јас мислам дека Џејкоб не е баш позитивен лик

Сега сме до степен на општа параноја, никому ништо не му веруваме

Кој е добар лош е, кој е лош добар е... :pos:

Јас навивам за Лок.... Флок :)

Добра опција Димитар. Ич да не ти е гајле, мене цел живот ми се смееја дека навивав за којотот, ама на крајот:

Ај сега нека бипка! :pos2:

Извинете на оф-топик, така ми дојде :pos:

На кого не му е јасно, очигледно е креиран алтернативен универзум ( оној кога 815 слетува безбедно ) Во примарниот експлозијата не ја остварила целта, а во алт успеале. А за теоријата на Iosono не се согласувам дека LOST ќе има така едноставен крај, немогуче. :)

Па сигурно не го преживеала првиот и се вратила назад, и пак била стјуардеса во Аџира летот!

Па она ако знае за двата авиона не мора да значи дека се возела у двата. Она изјави дека овие дошле со првиот авион што не значи дека она била стјуардеса у вториот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom