LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Neznam mozda tebe taka ti e pointeresno,no ke me stava vo neizvesnost:wink:Ke pocekam 3 meseci,vo toa vreme nema da ja otvaram LOST temata:) i ke gi gledam site vo eden den(ili 2)..Mozda tebe ti e bolje vaka...Inace A1 ako cekam,ke se iznacekam:)
Добро, се то е ок, тебе така ти одговара можит поубо ти е а за на А1 2010г. а можеби и 2011г. ке почекаш :pos2::pos2:

Ја тек од март-април ќе ја зеам така да секако ќе ме копка да влезам ќе речам да ме банираат од темава да се осигурам дека нема да влезам.

Ја тек од март-април ќе ја зеам така да секако ќе ме копка да влезам ќе речам да ме банираат од темава да се осигурам дека нема да влезам.

Не ми се јасни овие вашиве влегувања - невлегувања, едноставно членовите кои ја гледаат премиерно 5та сезона ќе ставаат знак за спојлери па нема да пишувате, не знам што е толку трагично :tapp:

Пукнав веќе од серијава!
Колку ебани сезони имаат?!
Очигледно видоа дека се вади добра пара, па сеа ќе шлепаат ад инфинитум, а?
Катастрофа, смислата се губи тотално, се разводнува на ниво на шпанска серија.

Пукнав веќе од серијава!
Колку ебани сезони имаат?!
Очигледно видоа дека се вади добра пара, па сеа ќе шлепаат ад инфинитум, а?
Катастрофа, смислата се губи тотално, се разводнува на ниво на шпанска серија.

6 сезони ќе бидат. Објавено е одамна, значи планирани се сите епизоди уште од порано, а и мора уште епизоди за да се објаснат мистериите. :smir:

Јас ќе ја чекам на А1 од октомври, а дотогаш може да надзирнам во темава да видам што се случува , зашто и така и вака ми е интересно кога гледам

ИЗГУБЕНИ - најдобрата серија на сите времиња!

:baeh:​

Јас ќе ја чекам на А1 од октомври, а дотогаш може да надзирнам во темава да видам што се случува , зашто и така и вака ми е интересно кога гледам

ИЗГУБЕНИ - најдобрата серија на сите времиња!

:baeh:​

јас пак мислав Лалола е најдобра серија :pos2:

е ова веќе многу чекање е да почне серијава
аман веќе

Se snima li 6ta sezona?Imate li nekakvi informacii?

Моментално се снима 5та сезона и следната недела почнува да се емитува во САД, за 6та сеуште нема никакви информации, сигурно треба оваа година да почне да се снима.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom