LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Еве уште едно клипче поради кое се повеќе сакам веќе едншка да почнат да излават епизодите :smir:

Лудница! Како бе нема на А1, имаат откупено права или не? Или само АБЦ има ексклузивно право на прв пренос? ОК, ќе преживееме.

Во четврток моите очи ќе ја видат епизодата на виделина :pos2::pos2:

Damn, I can't wait да ја видам 5-та сезона :vozbud:
Ајде бе бате, уште неколку сати се во прашајне стрпи се, сега легни одморисе, а утре ко ке станиш би требало да е излезена првата епизода!

Ајде бе бате, уште неколку сати се во прашајне стрпи се, сега легни одморисе, а утре ко ке станиш би требало да е излезена првата епизода!
Кај може да се најде истата?:)

ГРЕШКА! :)

Епизодата ќе се прикажи во среда 21.01.2009, 21:00 во USA. Пошто USA се 7 сати назат ( во CST - Central Standard Time - сега е 18:06, вторник 20.01.2009) епизодата ќе се прикажи на 22.01.2009, во околу 04:00 по средно европско време.

Значи епизодата чекајте ја во четврток после 06:00 по средно европско време :baeh:

Хаха, јако се зезнав :). Си идам сега од нашкола среќен ќе гледам Лост , ништо :). Ќе чекаме утре :)

Јас пак си зедов и пиво и мезе :pos2:кога гледам нема Лост...

ГРЕШКА! :)

Епизодата ќе се прикажи во среда 21.01.2009, 21:00 во USA. Пошто USA се 7 сати назат ( во CST - Central Standard Time - сега е 18:06, вторник 20.01.2009) епизодата ќе се прикажи на 22.01.2009, во околу 04:00 по средно европско време.

Значи епизодата чекајте ја во четврток после 06:00 по средно европско време :baeh:

ГРЕШКА! AGAIN! :)

Ќе се прикажува во 19 часот CST, по македонско време 02 часот по полноќ. Значи ќе ја чекаме после 04:00 часот. :vozbud:

ЛоЛ значит утре, ајде не можам да чекам појке почвит да ме :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе се прикажува во 19 часот CST, по македонско време 02 часот по полноќ. Значи ќе ја чекаме после 04:00 часот. :vozbud:

Во 19 CST ќе имало еден саат некojа special епизода, значи новите две почнуваат во 20 и 21, изгледа после 05:00 ќе чекаме (или ќе станеме порано. :))

Еве sneak peak, http://widgets.clearspring.com/o/48bda4baaf82f1d1/497732c84fd4932d/48bda4baaf82f1d1/3988096e/-cpid/c9e74d9cf172718a

Дека може да ја гледаме ние епизодата со наш превод?

Оо јас забораив дека треба превод :pos2::pos2: ништо онда за покасно првата епизода, нема шанси без превод, не ми е интересно :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom