Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Филмот е 3 дена во кино но книгата е 70 години во продажба. Многу малку работи би се окарактеризирале како спојлер а фала богу сите сме коректни па никој не ги спомна.

Inb4 некој да ни го раскаже цел... :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Имаше вчера некој напишано ептен опасен спојлер за тие што не го гледале филмот/прочтиале книгата па њот го избришал, за тоа му е постот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.673
Поени од реакции
34.149
Dajte ni do Nova Godina, posle otvorena diskusija. Sekoj na svoj rizik. :D

Mada mislam deka triologiive treba da se razdelat, aj koga ke imam vreme, ke prefrlam postovi vo nova tema za Hobitot.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.999
Поени од реакции
6.884
Филмот е 3 дена во кино но книгата е 70 години во продажба. Многу малку работи би се окарактеризирале како спојлер а фала богу сите сме коректни па никој не ги спомна.

Inb4 некој да ни го раскаже цел... :D
У третиот буквално ништо не се дешава. Ако си го глеал Two Towers си го глеал и Хобитов треќи дел. Незнам што се жалат од спојлери кога и да сакаш нема што да пишеш :icon_lol:

W

wicked_1

Гостин
Middle earth >Star Wars

let the games start
Нема како да стартнеме, едноставно Star Wars > Lotr+Hobbit. Негде се изедначуваат силите коа се одземе од формулата Хобит.

У третиот буквално ништо не се дешава. Ако си го глеал Two Towers си го глеал и Хобитов треќи дел. Незнам што се жалат од спојлери кога и да сакаш нема што да пишеш :icon_lol:
Ауу, blasphemy. Точно битката беше малце слична со тоа шо се деси на крајот, ама битката у Two Towers со ова не се споредува.
Anyway, како ги криеја фаците на орките низ целиот филм смешно :facepalm:, дури и немаше изострени кадри у сред битка, така некако го избутаа целиот филм.
Попкорн синема, целата трилогија на Хобит, ништо повеќе.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Колку изгуби на вредност последниов
немаше душа едноставно, заради глуп маркетинг испустија одлична прилика да го направат филмов класика
не се ни потрудија да поправат впечаток

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Нема како да стартнеме, едноставно Star Wars > Lotr+Hobbit. Негде се изедначуваат силите коа се одземе од формулата Хобит.
Star Wars (ep IV/ V/ VI ) > LotR + Hobbit

Star Wars < LotR

Star Wars = LotR + Hobbit

Star Wars ( ep IV/ V/ VI ) = LotR

вака можи :icon_lol: Иначе, не, не ми е глеан новиот Хобит ама па и претходните 2 не ми оставија некој впечаток.

Kajgana Shop

На врв Bottom