Е
експерт
Гостин
сите од штип се кај тебеи на некој од штип :kesa:
сите од штип се кај тебеи на некој од штип :kesa:
има уште некој :pos2:сите од штип се кај тебе
Не ми се смејте ама што треба да се прави на таа страна VK.Може некој во 2 реченици да ми објасни како се добива нешто од неа?:salut:има уште некој :pos2:
треба да покануваш пријатели и да бидеш во топ40 што поканиле највеќе пријатели од македонијаНе ми се смејте ама што треба да се прави на таа страна VK.Може некој во 2 реченици да ми објасни како се добива нешто од неа?:salut:
ПС Од Штип
Аха...Епа тоа многу тешко да се биде во топ 40...Кој знае колку ги има до сега...треба да покануваш пријатели и да бидеш во топ40 што поканиле највеќе пријатели од македонија
на овој контест последниот имаше 60, а на претходниот 30.... на наредниот ќе има сигурно повеќе...Аха...Епа тоа многу тешко да се биде во топ 40...Кој знае колку ги има до сега...
ееееее првиот пат ја мислеше дека е фејк :pos2:Ко викав по сите за првиот со 10 души зедов ipod пак да не слушате :pos2:
мене веќе ми избришаа една група и добив предупредување уште една и ќе ми го избришат профилот :pos2: и сеа од друг профил си правам групи :kesa:Да не прават проблем од ФБ ако рекламираш ВК?
Мислам креирање на групи и слично...?
Јас дур имав ФБ пуштав линкови од ВК, немаше проблем...Да не прават проблем од ФБ ако рекламираш ВК?
Мислам креирање на групи и слично...?
ke dojdam i jaУтре ако не дојде одам на ВК дома им влагам со хеклер. :salut: