punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Da, sekako, koga ke bide Bitola glaven grad togas.
браво
браво
сакате да кажете дека у скопје само уште никој не добил а по другиве градови стигнаа ?? епа ако идат прво у битола... ваљда скопје е најдалеку од битола за да ги разнесат затоа.. хахахаха ( си прајме филмови и си се тешиме.. СУПЕР ) :back:Сеа ми кажаа дека , штом 1 барем у Македонија добил И под , сите ке добијат освен доколку ја згрешил улиуцата или зип кодот , сите пратки одат директно во Скопје у скопска пошта 2 ( царинска ) и од таму се пренесуват низ поштите низ градовите.
Битола нема аеродром хахахахkoga napravija aerodrom u bitola??
abe cekajte i ke stigne. ili ke vi gi donesat doma, ili karticka da si go zemite od posta ili pismence da odite do carinska ispostava - toa sproti zeleznicka.
koga napravija aerodrom u bitola??
како и да е само да стигнат...бтв џои од кај си ти?
Што мислиш ти сите се Air Mail? Можеби има и Скопје царина за тој реон, ама најглавната е Битола.
Се носат од УСА со брод (најверојатно до Грција или Албанија) и после контејнерот се распределува за цела југозападна Европа во мали делчиња. Најверојатно царинскиот терминал во Битола е најбилиску и поради тоа таму ѓи праќаат.koga napravija aerodrom u bitola??
Инаку јас да си се пофалам, ми стигна вчера
Можеби има добар плеер -ама гарант има исто добри
Можеби е добар педометарот - ама СониЕриксон го има истото
Можеби е добар ефектот со ротација на екраните - ама многу други телефони го имаат
Радиото е добро - ама сите имаат радио.
А да се подигнат неможит а?Да не има било каква информација за следен ресток, дали цените ќе се поскапени ова она... Одамна не сум читал по форумите бидејќи ми опадна довербата во локерз но ајде одговорвам прашања секој ден што ме кошта.
И дали ќе се најди некој добричок од битола на кој ќе му ги пратам парите од локерз тие 50$ на неговиот пејпал и тој да му дај 45$.
можат преку тутунска банка...А да се подигнат неможит а?