Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Сеа ми кажаа дека , штом 1 барем у Македонија добил И под , сите ке добијат освен доколку ја згрешил улиуцата или зип кодот , сите пратки одат директно во Скопје у скопска пошта 2 ( царинска ) и од таму се пренесуват низ поштите низ градовите.
сакате да кажете дека у скопје само уште никој не добил а по другиве градови стигнаа ?? епа ако идат прво у битола... ваљда скопје е најдалеку од битола за да ги разнесат затоа.. хахахаха ( си прајме филмови и си се тешиме.. СУПЕР ) :back:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
koga napravija aerodrom u bitola??

abe cekajte i ke stigne. ili ke vi gi donesat doma, ili karticka da si go zemite od posta ili pismence da odite do carinska ispostava - toa sproti zeleznicka.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
koga napravija aerodrom u bitola??
Се носат од УСА со брод (најверојатно до Грција или Албанија) и после контејнерот се распределува за цела југозападна Европа во мали делчиња. Најверојатно царинскиот терминал во Битола е најбилиску и поради тоа таму ѓи праќаат. :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Инаку јас да си се пофалам, ми стигна вчера :)

Можеби има добар плеер -ама гарант има исто добри
Можеби е добар педометарот - ама СониЕриксон го има истото
Можеби е добар ефектот со ротација на екраните - ама многу други телефони го имаат
Радиото е добро - ама сите имаат радио.

НО:

1. Го СНИМА најдоброто видео што може да го сними ваков уред. Совршено е, чисто, и во затемнети простории, нема никакво сецкање без разлика колку го мрдаме АјПодот, чист звук...
2. Прелесен е, мал е, и многу е елегантен.
3. Незнам каков процесор има, но пробав да гледам филм на него. Уф... ниеднаш не сецна на сцени со експлозии, трки, и слично.
4. Игрите СЕ ЗАКОН!!!! посебно таа втората... Maze :vozbud:

Се на се, можеби не би дал 12000 за вакво плеер, но, вреди.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Инаку јас да си се пофалам, ми стигна вчера :)

Можеби има добар плеер -ама гарант има исто добри
Можеби е добар педометарот - ама СониЕриксон го има истото
Можеби е добар ефектот со ротација на екраните - ама многу други телефони го имаат
Радиото е добро - ама сите имаат радио.

Да ама ниеден од тие уреди не е олку ""НАНО"

Serdaroth

Flying kicks.
Член од
10 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Коа ќе му стигне на некој од Скопје, одма да пријави. :D

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Да не има било каква информација за следен ресток, дали цените ќе се поскапени ова она... Одамна не сум читал по форумите бидејќи ми опадна довербата во локерз но ајде одговорвам прашања секој ден што ме кошта.

И дали ќе се најди некој добричок од битола на кој ќе му ги пратам парите од локерз тие 50$ на неговиот пејпал и тој да му дај 45$.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да не има било каква информација за следен ресток, дали цените ќе се поскапени ова она... Одамна не сум читал по форумите бидејќи ми опадна довербата во локерз но ајде одговорвам прашања секој ден што ме кошта.

И дали ќе се најди некој добричок од битола на кој ќе му ги пратам парите од локерз тие 50$ на неговиот пејпал и тој да му дај 45$.
А да се подигнат неможит а?

Kajgana Shop

На врв Bottom