- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
Нејке да ме логира, може некој да ми каже дали има ваков проблем ?
PayPal balance: €0.20 EURСпоред нив, треба само да се логираш на пејпал акаунтот, и ќе ги имаш парите. Адресата на пејпалот, треба да ти биде таа што ти е на локерз акаунтот.
Ти порача сега paypal ? Или не?Ако сакаш на друг мејл да ти ги префлиш, треба адресата од локерз да ја додајш на paypal некако. Јас нив ги прашав како и тие ова ми го кажаа.
Абе се отепав од ѓиБаЊе ама џабе. Не сваќам дали ќе ни дадат некој код, дали на маилот што сме регисрирани од лоцкерз ќе ни пратат маил. Не сваќам како ни "дале" пари.MИслам дека картичка треба да регистрираш само ако сакаш да ги подигнниш парите од банка ама јас ке размислам дали ке ги подигвам и џои види има таму ѓибај во акаунтот има таму дали треба појке знаес англиски
Регистрирајсе без емаил адреса само со јусер наме немат?zosto ne mozam da napravam user ne mi stiga kodot na email za da ja potvrdam reristracijata
За подигање пари потешко ќе ти оди. Кога ќе видат дека paypal акаунтот не ти е регистриран како да се граѓанин од Македонија(Словенец или Бугарин) тогаш ќе имаш проблеми. Купи си нешто од e-bay со тие пари, најдобро ќе ти биде.MИслам дека картичка треба да регистрираш само ако сакаш да ги подигнниш парите од банка ама јас ке размислам дали ке ги подигвам и џои види има таму ѓибај во акаунтот има таму дали треба појке знаес англиски
Во преаво си може на крај ич да не ги добијам ама незнам шо можи од ебај да купам ама има време ке вдиме сепак фалаЗа подигање пари потешко ќе ти оди. Кога ќе видат дека paypal акаунтот не ти е регистриран како да се граѓанин од Македонија(Словенец или Бугарин) тогаш ќе имаш проблеми. Купи си нешто од e-bay со тие пари, најдобро ќе ти биде.
Тоа иконата на крај не ти требала. Од е-bay можеш да купиш милион работи, провери само дали доставувачот испорачува до Македонија. Повеќето испорачуваат.Во преаво си може на крај ич да не ги добијам ама незнам шо можи од ебај да купам ама има време ке вдиме сепак фала