Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Е

експерт

Гостин
Имате видено колку Украинци има на листата? Како успеваат да се регистрираат со македонски броеви?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Тоа иконата на крај не ти требала. Од е-bay можеш да купиш милион работи, провери само дали доставувачот испорачува до Македонија. Повеќето испорачуваат.
Па испорачувачот и ме прави загрижен зошто гледав нешто маици на амазон и тоа како ме бендисаа топ маички не ги доставуваат ама кешки нека ги префрлат ке се снајдиме што велиш?

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Ако некој сака покер чипови во замена за регистрација на вк, нека пише пп.

H

^HITMAN^

Гостин
Па испорачувачот и ме прави загрижен зошто гледав нешто маици на амазон и тоа како ме бендисаа топ маички не ги доставуваат ама кешки нека ги префрлат ке се снајдиме што велиш?
Amazon е друго. На e-bay 90% испорачуваат до Македонија, додека на Аmazon само околу 30%

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Amazon е друго. На e-bay 90% испорачуваат до Македонија, додека на Аmazon само околу 30%
Има повеќе продавачи што праќаат до Македонија на ebay отколку на amazon, ама ни од далеку процентот не 90%.

H

^HITMAN^

Гостин
Има повеќе продавачи што праќаат до Македонија на ebay отколку на amazon, ама ни од далеку процентот не 90%.
До сеа преку 30 работи сум порачал и на скоро се што сум сакал се било достапно до Македонија. Во последно време и повеќе од 90% е.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дан му дојдоја на некој парите :tapp:

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Здраво, Ја на вк.ком си регистрирам пријатели преку мене. Само им барам телефонски проеви и кога ќе им стигне порака со сигурносниот код јас ја ставам на регистрацијата и така берам луѓе без да ги мачам нив да се регистрираат.

Дали ова се смета за cheating ако може некој да ми каже? Ја според мене мислам дека тие бараат повеќе членови и нема да бараат од каде се регистрирани. Али сепак барам мислење од вас да чујам.

Позз

Е

експерт

Гостин
Здраво, Ја на вк.ком си регистрирам пријатели преку мене. Само им барам телефонски проеви и кога ќе им стигне порака со сигурносниот код јас ја ставам на регистрацијата и така берам луѓе без да ги мачам нив да се регистрираат.

Дали ова се смета за cheating ако може некој да ми каже? Ја според мене мислам дека тие бараат повеќе членови и нема да бараат од каде се регистрирани. Али сепак барам мислење од вас да чујам.

Позз
Можат да ти ги избришат оти се регистрирани од една IP адреса.

Ако користите Chrome инсталирајте си го овој плуг ин
https://chrome.google.com/extensions/detail/hanjiajgnonaobdlklncdjdmpbomlhoa

и ќе можете да преземате песни

Е

експерт

Гостин
^ Што ако користам прикривач на ип ?
не знам, не се разбирам во такви работи

ама ако имаш учествувано до сега знаеш дека барем еднаш во текот на натпреварот чистат, ги бришат нелегално регистрираните, не знам како ги наоѓаат.

PS и мислам дека не смееш да ставаш ткви линкови во потпис.

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Некој случајно да знае од прилика кога треба да стигнат Ipod-ите на тие што добивме на контестот кој заврши на 30ти Јануари??? Ај нека пише некој од претходните контести за колку време стигаат...

Kajgana Shop

На врв Bottom