Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ми бараат лична карта за да ми ја пратат мајцата.... :/ од кај да и најдам :S

колку поубаво и поочигледно отколку на Фејсбук, кажува за родендените. Утре му било на d-wade

ајде ето имаш уште еден натпревар. Кој сака нека збира. Среќно на сите кој ќе учестувате

Ни ги собраа поените, сега ако не ни го дадат на сите тоа што го порачавме, дефинитивно ќе пропаднат.

Почнаа да даваат веќе читам на twitter има многу кој се заблагодаруваат дека добиле.

Немаш? Некој од родителите
па на мое име е акаунтот.... а ми тражат и лични карти на сите шо се уклучувале од мојот пц за да се уверат дека немам повеќе акаунти :S

па на мое име е акаунтот.... а ми тражат и лични карти на сите шо се уклучувале од мојот пц за да се уверат дека немам повеќе акаунти :S

Озбилно ам кај ќе најдаам јас од 100 души лични карти.

Почнаа да даваат веќе читам на twitter има многу кој се заблагодаруваат дека добиле.

ЧЕКАЈ ние македонциве сме во се последни па и во оваљ но дали за да примам пари на пејпал треба да регистрирам картичка??

January Prize Update: All PayPal e-prizes have now been sent. Just log in to your PayPal account to receive your cash money. Happy shopping from Lockerz!

Јас ништо немам. Треба и картичка да имам внесено за да ги добијам?

До сеа им стигна на некој од Скопје? Било кога, било кој контест.

еве техничка подршка http://vkontakte.ru/techsupp.php ако некој успее да најде маил нека пише, не разбирам руски :pipi:

преведи си со google translate цела страница и ќе видиш многу интересни работи. Не им стигнуваат на сите, некои се зафркаваат не им стигнале од 2006

Јас ништо немам. Треба и картичка да имам внесено за да ги добијам?

Јас пак не разбирам што треба да се направи?

На 99 % не им е пратено ништо а поените ни се намалени. А пишуваат дека ги испратиле!!!

Јас пак не разбирам што треба да се направи?

На 99 % не им е пратено ништо а поените ни се намалени. А пишуваат дека ги испратиле!!!

Според нив, треба само да се логираш на пејпал акаунтот, и ќе ги имаш парите. Адресата на пејпалот, треба да ти биде таа што ти е на локерз акаунтот.

Abe nesto novo ? Stigna na nekoj od 3-ti natprevar ili .l. ? xD ae zz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom