Што подразбираш под ова? Не можеш да се логираш? Смени си пасворд и види дали ќе ти стигне на алтернативниот маил. И потоа логирај се.има ли начин да дознаам дали мснто ми е хакнато?
Пробај да намесиш да е компатибилен со Windows 2000 , порано работеше таа финта сега незнам![]()
Го инсталирав МСН 8.1 затоа што новиот не покажуваше дека ме има некој додадено за пријател ниту пак јас можев да додадам пријател. Е сега не можам да го вклучам стариов поради тоа што бара инсталирање на новата верзија. Дали може да продолжам со стариов, т.е. да се најде начин за да ми се уклучува без да ми се појавува ова за апдејт на верзијта?
А каде можам да го наместам тоа? Инструкции?Пробај да намесиш да е компатибилен со Windows 2000 , порано работеше таа финта сега незнам![]()
Десен клик на иконата, пропертис, compitability, штиклирај "Run this program in compitability mode for", и одбери Windows 2000. Apply, OK.А каде можам да го наместам тоа? Инструкции?
Благодарам многу, сега работи без проблем.:smir:Десен клик на иконата, пропертис, compitability, штиклирај "Run this program in compitability mode for", и одбери Windows 2000. Apply, OK.
секако дека МОЖЕНе може.
Нема да работи така месинџер плус....Десен клик на иконата, пропертис, compitability, штиклирај "Run this program in compitability mode for", и одбери Windows 2000. Apply, OK.