Live Messenger проблеми, прашања и совети

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.492
Поени од реакции
31.056
има ли начин да дознаам дали мснто ми е хакнато?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
има ли начин да дознаам дали мснто ми е хакнато?
Што подразбираш под ова? Не можеш да се логираш? Смени си пасворд и види дали ќе ти стигне на алтернативниот маил. И потоа логирај се.
Ако е променет алтернативниот маил тогаш многу е веројатно дека е "хакнат" и дека тој што го пробил сменил информации за да не можеш повторно да ја измениш лозинката.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120

Го инсталирав МСН 8.1 затоа што новиот не покажуваше дека ме има некој додадено за пријател ниту пак јас можев да додадам пријател. Е сега не можам да го вклучам стариов поради тоа што бара инсталирање на новата верзија. Дали може да продолжам со стариов, т.е. да се најде начин за да ми се уклучува без да ми се појавува ова за апдејт на верзијта?

D

DartWader

Гостин

Го инсталирав МСН 8.1 затоа што новиот не покажуваше дека ме има некој додадено за пријател ниту пак јас можев да додадам пријател. Е сега не можам да го вклучам стариов поради тоа што бара инсталирање на новата верзија. Дали може да продолжам со стариов, т.е. да се најде начин за да ми се уклучува без да ми се појавува ова за апдејт на верзијта?
Пробај да намесиш да е компатибилен со Windows 2000 , порано работеше таа финта сега незнам :toe:

Член од
3 декември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Најнапред позз до сите ми треба помош за мсн еррор:8007007e.:nesvest:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
секако дека МОЖЕ

Десен клик на иконата, пропертис, compitability, штиклирај "Run this program in compitability mode for", и одбери Windows 2000. Apply, OK.
Нема да работи така месинџер плус....

иди назад.. пребарај во темава објаснував како да си го направиш за да ти работи со стара верзија и да не ти бара нова... ме мрзи пак да објаснувам исти работи...
ја уште користам осмица...

Член од
3 декември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Пробав така и прочитав се назад кај мене не успеа никако.Сепак ти благодарам.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ако го сака некој да го користи windows live messenger 8.5 без да му бара да прави апдејти, нека ми прати ПП, ќе му пратам крак. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom