Live Messenger проблеми, прашања и совети

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Имам еден фонт за месенџер, и сега ми стои на Десктоп, и сакам да го вметнам во другите фонтови на меџинџерот и со тој да пишувам, гледам дека едно дете го има тој фонт па ми го прати и сега незнам каде да го ставам и како да го користам, ако може помош, бидејки сум тапа за овие фонтовите...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Имам еден фонт за месенџер, и сега ми стои на Десктоп, и сакам да го вметнам во другите фонтови на меџинџерот и со тој да пишувам, гледам дека едно дете го има тој фонт па ми го прати и сега незнам каде да го ставам и како да го користам, ако може помош, бидејки сум тапа за овие фонтовите...
Па мислам дека можеш да го вметнеш кај останатите фонтови,најчесто се во диск Ц-влагаш во фолдерот виндоус,бараш фолдер fonts и само повлечи го.После побарај го во фонтовите на мсн-то...

П

Паган-др

Гостин
Или пиши во RUN>fonts и тука стај го.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Pak sega starata pesna :(
kako prvo bev na msn i odednas snema internet i probah da flezam nebivase:( posle so ZapMessenger zemah izbrisah si4ko i instalirah od novo.
I sega koag odam Sign In odma mi se pojavuva ovoj Error:
8007007e.
POMOS VE MOLAM.

Se izvinuvam za latinicava, nesto ne biva da se upravi.:(:Фала:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Брат аман бе.Секој ден пишуваш на темава.Опрај го малце, напраи формат стаи мсн и не инсталирај срања и нема да те ебе.Секој ден нов проб.:nesum::nesum::nesum::tapp::tapp::uvo:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Брат аман бе.Секој ден пишуваш на темава.Опрај го малце, напраи формат стаи мсн и не инсталирај срања и нема да те ебе.Секој ден нов проб.:nesum::nesum::nesum::tapp::tapp::uvo:
Абе ништо не слегнувам, само така се прави оти чат-пат немам место затоа!
И да форматирам веке не е по 300, некој ми кажуват дури по 600 денари .. :nenene:Ако знаеш одговори, ако не не ни пишувај!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Изрежи си за 100 денари цд XP.Пикни цд-то напраи рестарт на пц, и додека се пушта одма стисни Ф8 и отиди на второто после тоа ДВД едно ќе ти се појави и ќе ти се форматира.После симни си го најновото мсн и нема да имаш никаков проблем.Сите имаме програми и триста чуда па не не јебе мсн-то.Тебе секој ден те јебе се различно.
Извини ако си хакер или имаш нешто повеќе од нас.:(

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Па мислам дека можеш да го вметнеш кај останатите фонтови,најчесто се во диск Ц-влагаш во фолдерот виндоус,бараш фолдер fonts и само повлечи го.После побарај го во фонтовите на мсн-то...
Пробував немав фонт фолдер. :) Али се снајдов со ова:

Или пиши во RUN>fonts и тука стај го.
Фала друже. :)
Фала и на АЦАБ.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Пошо сум малце генијална, -.- , сум го зезнала мснто и сеа кога ми праќа некој линк, не ми стига ко линк само да кликнам на тоа, туку како обични букви, па треба да праам копи-паст...
Хелп?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Пошо сум малце генијална, -.- , сум го зезнала мснто и сеа кога ми праќа некој линк, не ми стига ко линк само да кликнам на тоа, туку како обични букви, па треба да праам копи-паст...
Хелп?
Како тоа си го зезнала мсн-то. Како што знам во опции не се оневозможува вакво нешто. Користиш скрипти со messenger plus? Ај ако не прави реинстал наједноставна постапка кога нешто не е во ред и види дали ќе се среди.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Како тоа си го зезнала мсн-то. Како што знам во опции не се оневозможува вакво нешто. Користиш скрипти со messenger plus? Ај ако не прави реинстал наједноставна постапка кога нешто не е во ред и види дали ќе се среди.
Eве вака ми се прави

Мислев дека до денес ќе се среди, ама неќе ни денес..
Мора да го преинсталирам се?:?.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Imam problem so msn koga ke go uklucam mi dava nekoj problem Windows Live Communications Platform i mi dava da stegnam Send Error Report ili Don't send dali ima nekoj sto moze da mi kaze kako mozam da se spravam so ovaj problem. fala odnapred..:helou:

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
и кај мене исто де ако знае некој нека каже што е ова:
Windows Live Communications Platform has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Kajgana Shop

На врв Bottom