Исто колку што гледав по медиуми се случуваше и во Карфур или како и да се викаше маркетот во Skopje City Mall кога се дрпаа за тоалетна хартија.Еве што ќе се случува кај нас на отварањето на Лидл:
И на Малта имаат ваков мал отворен комплекс, каде што се наоѓаат Лидл , малтешки бренд за облека како Вајкики, продавница за козметика и Мекдоналдс.Ми се допадна целиот дел кај што е Lidl во Врање. Покрај Lidl и самиот паркинг простор од страна си има и други продавници за за облека, за техника, менувачница, има и за сите веце а и на влезот е LC Waikiki одвоено од самиот паркинг простор комплекс.
Јас се надевам барем во Скопје ќе им текне нешто вакво да направат.
Shopping center „Point Retail Park“Ми се допадна целиот дел кај што е Lidl во Врање. Покрај Lidl и самиот паркинг простор од страна си има и други продавници за за облека, за техника, менувачница, има и за сите веце а и на влезот е LC Waikiki одвоено од самиот паркинг простор комплекс.
Јас се надевам барем во Скопје ќе им текне нешто вакво да направат.
Знам за овој. Никогаш не сум бил бидејќи не сум имал време да отидам до Скопје таму. Не ни знаев дека имало познати бредови на продавници.Shopping center „Point Retail Park“
![]()
Shopping center „Point Retail Park“ · Blv MK, Makedonsko Kosovska Brigada 67, Skopje 1000, North Macedonia
★★★★☆ · Outlet mallmaps.app.goo.gl
Со продажба на кромид произведен во ХоландијаЛидл ја развива и локалната економија
![]()
Над 544 млн. лв. са плащанията на Лидл България към български производители само за 2021 г.
За последните 3 години 252 различни продукта на 58 родни компании са достигнали до 27 европејски пазара благодарение на Лидл Б'лгаријаnews.bg
Тој ќе им биде прв и последен што ќе го отворат. Тоа место на пазарот одамна е зафатено од Стокомак и КАМ.Вчера додека поминував кај Бриколаж гледам дека ја извадиле таблата од стариот објект и ја ставиле на поранешен Тинекс што значи дека Лидл веќе ги започнал подготовките за отварање на маркетот.
Пенсионерот од Левица ептен е изтрештјалСо продажба на кромид произведен во Холандија
Ама газдиде ке са ви бугари и ке сте филиала на бугарскиот LIDL.Со продажба на кромид произведен во Холандија![]()
A варенопушен гурбетчиски македонски колбас пазаруваш ли?Ама газдиде ке са ви бугари и ке сте филиала на бугарскиот LIDL.
Jаз,aко сум вистински македонски патриот, нема да пазарувам во LIDL.
При вас нема да има ни логистика, се ќе се увезува од Бугарија.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ова е моменталниот логистички центар во Софија од каде ќе се снабдувате.
Во моментов се гради двојно поголем помеѓу Софија и Перник.
Ама газдиде ке са ви бугари и ке сте филиала на бугарскиот LIDL.
![]()
![]()
![]()
![]()
А зошто да се гради логистички центар за цел еден маркет во цела Македонија. Во меѓувреме вие пазарувате во Македонските КАМ маркети. Еве можеш и да си го најдеш најблискиот КАМ маркет https://www.kam-market.bg/?page_id=116.Ама газдиде ке са ви бугари и ке сте филиала на бугарскиот LIDL.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бадијала се фалат глупиве Бугари.огромна индустрија, мега проект е ова. Фали само хелиодром на кровот.