Lidl маркети и во Македонија

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    271
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.091
Поени од реакции
8.396
ако се отвори кое е големо прашање ти ќе треба да патуваш со воз 2-3 саати за да купиш нешто.
Зошто да патувам со воз кога во мој град ќе ми биде маркетот точно пред излез од градот скопски пат.
Се оди и пеш до таму без проблем за млади како мене па дури и постари што можат.

Колку пати сум одел пеш натаму за да стигнам до PalmaMall.

Член од
5 мај 2016
Мислења
229
Поени од реакции
196
@MARCELLO ако се отвори кое е големо прашање ти ќе треба да патуваш со воз 2-3 саати за да купиш нешто.
Зошто да патувам со воз кога во мој град ќе ми биде маркетот точно пред излез од градот скопски пат.
Се оди и пеш до таму без проблем.
[/QUOTE]
Прво во Скопје ќе биде отворен ако воопшто се отвори, така да тебе ти останува само воз. :pos:

Член од
6 август 2014
Мислења
66
Поени од реакции
91
А сфативме всушност каде ќе биде вториот во Скопје? Некоја парцела беше купена во Момин Поток, нешто така... ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.091
Поени од реакции
8.396
Во Кавадарци Lidl маркетот веќе го бетонирале подот. Имаше видео на Фејсбук од тоа ама нешто не можам да го ставам.

Повеќето почнати со градба објекти на Lidl маркетите се до некоја фаза стигнати. Секоја различно зависно од тоа со кое темпо ги градат и кој кога е почнат со градба.

Последно уредено:
Член од
29 септември 2013
Мислења
746
Поени од реакции
630
50 вработени, па овие или нешто работат нелегално или се трак асистенција во уса. 1 година да плаќаш 50 вработени за нешто што непостои е нешто што УЈП, Финансика полиција треба да се заангажира повеќе...
Одат на работа и играат тонч.
Лидл, извоз.jpg
извор: https://kanal5.com.mk/dvaeset-makedonski-kompanii-realizirale-izvoz-od-nad-5-milioni-evra-preku-lidl-makedonija/a682077

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.091
Поени од реакции
8.396

Kajgana Shop

На врв Bottom