E
Epsilon
Гостин
Абе се да му ебам, заглавив на голд 3, влегувам голд 2 192832198312 пати, и 10 пати промо паѓам за голд 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе дај кажвајте како да се излези од ова бронзето, оти најлошо ело е во цела игра. Кој нуб сум еј, тепав само 2 плејсмент мечес на ова нов акаунт шо ми е оти претходниот ми го банираја поради флејмање. И сега дека нов акаунт ресетнат ММР имам, имав голема шанса некаде Силвер 1/2 да ме стави ако тепав 8-9 игри, а јас само 2 тепав и курац во бронз 2 ме кладе, и на голем лузинг стрик сум, 10 изгубени по ред можеби и повеќе, и ете сега Бронз 4 со 38 лп.. Ама и многу ретардирани соиграчи се паѓаат, тое. EUNE + Bronze комбинација.
или да земеш хард кари и да играш соло и да ја вадиш партијата, да газиш 12/0 во први 12 минути или да ми го кушиш акаунтот на EUW (1000 ден), Силвер 1 мислам ми е![]()
VaynePredlog nekoj ADC sto vredi da go ucim da go igram? Do sea sum stuck so Support lane, a nekako me najveke vlece ADC da ucam. Supports koi gi igram 24/7 sto se vika: Leona, Taric, Soraka, Morgana i Sona. Vredi da se probaat ovie supports. Pogotovo Leona i Soraka.
И во ова си експерт?Vayne
Jinx
Kog Maw
Caytling
Miss Fortune
Не бе ова играм онака, ради курташак, се заебаваме со другари, дно допирам иначе.И во ова си експерт?
Caitlyn*
Predlog nekoj ADC sto vredi da go ucim da go igram? Do sea sum stuck so Support lane, a nekako me najveke vlece ADC da ucam. Supports koi gi igram 24/7 sto se vika: Leona, Taric, Soraka, Morgana i Sona. Vredi da se probaat ovie supports. Pogotovo Leona i Soraka.
Леона ми е факинг маин бе. Од 2000 партии шо иам изиграно скоро 1700 ми се со Леона![]()
Го играм на све. Мид, топ, супорт чак и шума...Као адц не сум го пробал ама ако ти фаќат око пробај го со фул ад руној и кхазикс мастерис. И максај еклипса. И узми си борк и титаник хидра први итеми. Цепаааааааааааааааааааај