League of Legends

E

Epsilon

Гостин
de preporacajte nekoj dobri rune page, za tanky support, potocno za braum, leona taric, tuka moze da spajga i Tahm Kench i Rakan?

E

Epsilon

Гостин
Ima be seushte forumdzii so pukaat Lol? Ako da, addnete me kje izigrame nekoja flex ili eventualno ranked ako ima dobro synergy. Da ne bidam premnogu surov Gold 3+, momentalno sum platinum 5, i flex i solo, ali najvisoko imam stignato platinum 2.

P.s Kayn najjak!

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Ima be seushte forumdzii so pukaat Lol? Ako da, addnete me kje izigrame nekoja flex ili eventualno ranked ako ima dobro synergy. Da ne bidam premnogu surov Gold 3+, momentalno sum platinum 5, i flex i solo, ali najvisoko imam stignato platinum 2.

P.s Kayn najjak!
Igrata stanuva shitty as fuck[DOUBLEPOST=1509752531][/DOUBLEPOST]Anyways,go prodavam Diamond 1 akauntot 2000 denari.Nemozam pojce so igrava,taka stoj akauntot.

Последно уредено:
Член од
18 јули 2017
Мислења
43
Поени од реакции
8
Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Тоа е нерелевантно кога станува збор што е подобро. Користиш логичка заблуда "Appeal to popularity". Дај вистински аргумент која игра е подобра.

Мене ми се свиѓа повеќе (како поранешен Дота играч едно 7-8 години) поигрива е , повеќе опции има во играта, има бушови да се криеш, има блинк на секој со избирање, побрзо се завршуваат игрите, понапнати се (немора секад да значи) нема херои како Воид или Трол со кој можеш цел живот под стун да ги држиш противничките играчи итн итн да не набројувам мислам дека е доста.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Некој играч S2 до G2 да играмо заедно? Main Support сум, и играм претежно тенкови Леона,Тарик,Поппи...

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
838
Поени од реакции
1.221
Ми мавнаја перма на акаунтот 4 години што го играв..Да не има некој акаунт да ми дај,макар ако има откажано канцер играва..

Kajgana Shop

На врв Bottom