E
Epsilon
Гостин
Абе се да му ебам, заглавив на голд 3, влегувам голд 2 192832198312 пати, и 10 пати промо паѓам за голд 1.
или да земеш хард кари и да играш соло и да ја вадиш партијата, да газиш 12/0 во први 12 минути или да ми го кушиш акаунтот на EUW (1000 ден), Силвер 1 мислам ми еЛуѓе дај кажвајте како да се излези од ова бронзето, оти најлошо ело е во цела игра. Кој нуб сум еј, тепав само 2 плејсмент мечес на ова нов акаунт шо ми е оти претходниот ми го банираја поради флејмање. И сега дека нов акаунт ресетнат ММР имам, имав голема шанса некаде Силвер 1/2 да ме стави ако тепав 8-9 игри, а јас само 2 тепав и курац во бронз 2 ме кладе, и на голем лузинг стрик сум, 10 изгубени по ред можеби и повеќе, и ете сега Бронз 4 со 38 лп.. Ама и многу ретардирани соиграчи се паѓаат, тое. EUNE + Bronze комбинација.
Шо бе 1000 денари? :Oили да земеш хард кари и да играш соло и да ја вадиш партијата, да газиш 12/0 во први 12 минути или да ми го кушиш акаунтот на EUW (1000 ден), Силвер 1 мислам ми е![]()
VaynePredlog nekoj ADC sto vredi da go ucim da go igram? Do sea sum stuck so Support lane, a nekako me najveke vlece ADC da ucam. Supports koi gi igram 24/7 sto se vika: Leona, Taric, Soraka, Morgana i Sona. Vredi da se probaat ovie supports. Pogotovo Leona i Soraka.
И во ова си експерт?Vayne
Jinx
Kog Maw
Caytling
Miss Fortune
Не бе ова играм онака, ради курташак, се заебаваме со другари, дно допирам иначе.И во ова си експерт?
Caitlyn*
Леона ми е факинг маин бе. Од 2000 партии шо иам изиграно скоро 1700 ми се со ЛеонаPredlog nekoj ADC sto vredi da go ucim da go igram? Do sea sum stuck so Support lane, a nekako me najveke vlece ADC da ucam. Supports koi gi igram 24/7 sto se vika: Leona, Taric, Soraka, Morgana i Sona. Vredi da se probaat ovie supports. Pogotovo Leona i Soraka.
Да пуцнеме вечер нешо премаде бот?Леона ми е факинг маин бе. Од 2000 партии шо иам изиграно скоро 1700 ми се со Леона![]()
Го играм на све. Мид, топ, супорт чак и шума...Као адц не сум го пробал ама ако ти фаќат око пробај го со фул ад руној и кхазикс мастерис. И максај еклипса. И узми си борк и титаник хидра први итеми. Цепаааааааааааааааааааај