Late Night Show со Миленко Неделковски

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Извини брат,малку поинаку те разбрав во твојот предходен пост.А тоа што таму се гради деловен објект и не е никаков проблем за една власт која треба да биде во функција на народот,а не само во функција на зетови,брачеди или кумови.Булдужерите и динамитот многу брзо ќе ја зачистат локацијата,за која ќе се преиспитаат очигледно матните трансакцијски зделки на Буџаку со Трифун и Камчеви.Па јас бе ќе ја купев спомнатата локација по 50 евра квадрат од државава (значи дупло одколку Камчеви) и ќе им ја дадев како доброволен прилог на МПЦ да изградат црква токму на тоа место.За себе ќе задржев само 4 квадрати место најскапо во Македонија,ако не и на Балканот па и во Европа.:toe:
Хех. Македонски големи бизнисмени-криминалци да даваат пари за нешто. Тој филм не го гледаме. Ќе фрлат по некоја клупа и плочка (како на плоштадот во Автокоманда во СК), или на крајот ќе направат некоја донација во црква (колку да си ги измијат гревовите). Или ќе купат некое животно за во зоолошка, тоа е дострелот...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Хех. Македонски големи бизнисмени-криминалци да даваат пари за нешто. Тој филм не го гледаме. Ќе фрлат по некоја клупа и плочка (како на плоштадот во Автокоманда во СК), или на крајот ќе направат некоја донација во црква (колку да си ги измијат гревовите). Или ќе купат некое животно за во зоолошка, тоа е дострелот...
Кај Камчеви и Мијалковци дури нема ни донација во црква,тие тоа гледаат да го направат преку “Бате Грујо“,чија некадарна тајфа или фабрика ќе одбере несоодветна локација,подалеку од “нивната“,па на државен трошок,или преку МПЦ,ќе издејствуваат да добијат заслуги кај Бога со тоа што ете се изгребале кај Македонската влада за црква на плоштад.Да ти кажам право преку “стојко“ ми е од вакви лицемерници кој сакаат да си ги измијат гревовите со градба на црква над канализација со пари од народот.Ако веќе сакаат вистинско миење на гревови,треба веднаш да ја предадат локацијата која ја купија за 25 евра од Буџаку,во спротивно да се надеваме дека бргу ќе ги стигне Божјата казна,преку некоја жичка или прекинувач во авион или нешто друго,од божјата казна никој не избегал.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ти девојче треба под итно да одеш да се лечиш некаде,тоа што го пишуваш за тоа дека кретенот од професор го направил попара на Ѓорчев тоа ти се вика мижи асам да ти баам ц ц ц,ајде кажи ми зошто професорот не одговори за трговскиот комплекс кој е изграден пред ЕВН кога Ѓорчев го праша дали и кога се градеше тој комплекс имаше канализација под него или сега има канализација само поради тоа што треба да се гради црква,вие сте стварно слепи и слушате само тоа што ви годи,а за црквата кога станува збор има да се гради сакало тоа да ви се допаѓа или не. ПОЗДРАВ И ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНА МАКЕДОНИЈА.Поминаа годините на атеизмот.
Ти треба да се лечиш како се дрзнуваш да ме напаѓаш само зошто поразлично размислувам од тебе, тоа беше мое мислење барем е издржано и има причина ЗОШТО.
Јас ги почитувам луѓето што знаат што зборуваат, а не како Ѓорчев секакви глупости.Не реков јас дека професорот не крадел кога бил градоначалник ама барем се што кажа во емисијата беше издржано. Несакам плоштад кој ќе личи на музеј мое мислење барем не е според партија или според религија. Тоа не ме прави помалку македонка или помалку христијанка. Архитектурата тоа го гледа како не издржано зошто би му се правела паметна на човек кој цел живот се бави со тоа исто како некој мене да ми се меша во професија а работи нешто којзнае што. Другпат навредувај издржано ако се дрзнуваш веќе, се надевам дека религијата и навредите ги прифаќа, зошто поинаку би бил грешник.....поздрав:pipi:

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Миленко шоу: гостин Љубчо Георгиевски

Gledajte na Kanal 5

Prasanja koj ke go sokirat Ljubco Georgievski!!!Taka odese na reklamata

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Online некако да се гледа? На зулуто сецка...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да го чепнит за Бугарија да го зд’ткат, и ќе го частам Миленко вечера.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
ова треба да се снима!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::sekss:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ма п*зда м.м. што го популаризираат, не треба воопшто да му се дава отворен простор.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
И јас истото го мислам.

Што му требаше на Миленко вакви глупости да прави да му дава простор на нервно болен?

Член од
12 јуни 2009
Мислења
28
Поени од реакции
3
Ниту гледам, ниту ме интересира со има да кажи овој. На игнор ми е.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Ма п*зда м.м. што го популаризираат, не треба воопшто да му се дава отворен простор.
I mene mi stoi deka posledno vreme mnogu go forsiraat.

Hm,ima nesto vo pozadina???

A,i sto ke mu e come-back na ovoj?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
за да можеш да направиш сопствена анализа ... и со свој разум да си направиш став околу било кои работи .. секогаш треба да ги следиш сите страни ... јас на пример не испуштам емисија и со Грујо и со БЦ и со ЉГ и со ЉБ, Али, Џафери итн (се разбира доколку сум во можност)... како инаку ќе изградиш став ако слушаш само една страна?

Ако слушаш само една страна и само една „вистина“ ќе станеш како оној келавиот кој му бацуваше рака на БЦ :pos2:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Овој шизофреничар не вреде да се гледа....Има само еден спас ГАСНА КОМОРА

Kajgana Shop

На врв Bottom