Last Man Standing (Barclays Premier League) vol. 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Дечкото мислеше менувањето на саат, го менува времето на сите мислења и демек да испадне во 23:57 е пишано :facepalm::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечкото мислеше менувањето на саат, го менува времето на сите мислења и демек да испадне во 23:57 е пишано :facepalm::pos:
Па ми пишал ПП ми вика абе види во 23:57 е пишано, му викам важи ќе видам ќе те вратам, сега гледам пак е во 1 пишано.

Не знам зашто пробувате со вакви цигански фори кога има опција да се види кога е пишано, посекако софтверот за форумот интелигентни луѓе го правеле што знаат дека се мења саатот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тие што имаја излез што?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ти нас сега будали ќе не правиш или?

Да ти објаснам што е работата. Од кога се менува саатот автоматски до периодот кога на форумов се намести како што си било треба да помине одреден временски период да табелите од базата на податоци „се искрцкаат“ и се наместат на новото подесено време. Сега да одам да влезам во сетапот и да го сменам времето на форумов за 11 саата понапред ќе дава дека сум го постирала ова задутре едно добри 3-4 часа. Ти што си направил, си седел на нет кога се сменило времево и си рекол еј добра фора ќе направам принтскрин, а едно добри 10 членови те видоа дека закасни.

Capture.PNG

Не биди плачко, ќе има нова сезона, ќе играш.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За мене за следно коло, the mighty reds...Liverpool

Bopix

Џедај
Член од
2 февруари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
10
Абе ти нас сега будали ќе не правиш или?

Да ти објаснам што е работата. Од кога се менува саатот автоматски до периодот кога на форумов се намести како што си било треба да помине одреден временски период да табелите од базата на податоци „се искрцкаат“ и се наместат на новото подесено време. Сега да одам да влезам во сетапот и да го сменам времето на форумов за 11 саата понапред ќе дава дека сум го постирала ова задутре едно добри 3-4 часа. Ти што си направил, си седел на нет кога се сменило времево и си рекол еј добра фора ќе направам принтскрин, а едно добри 10 членови те видоа дека закасни.

Прегледај го приврзокот 61230

Не биди плачко, ќе има нова сезона, ќе играш.
Хах ок бе друже не се нервирај и слободно пред вториот атрибут мојш да си додајш Скопски, А искрено невидов коа одбрав тим,само го видов дека ме имаш избришано проверив во колку коа иам пишано тимот и видов 23:57. ама чим проблем е со промената на времево Ок, среќно на останатите.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За следно коло Челзи.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од