Last Man Standing (Barclays Premier League) vol. 2

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Абе ти нас сега будали ќе не правиш или?

Да ти објаснам што е работата. Од кога се менува саатот автоматски до периодот кога на форумов се намести како што си било треба да помине одреден временски период да табелите од базата на податоци „се искрцкаат“ и се наместат на новото подесено време. Сега да одам да влезам во сетапот и да го сменам времето на форумов за 11 саата понапред ќе дава дека сум го постирала ова задутре едно добри 3-4 часа. Ти што си направил, си седел на нет кога се сменило времево и си рекол еј добра фора ќе направам принтскрин, а едно добри 10 членови те видоа дека закасни.

Прегледај го приврзокот 61230

Не биди плачко, ќе има нова сезона, ќе играш.
Не е фер,јас бев во Охрид,а како ми тргна оваа немаше да испаднам уште 120 кола да се играа...:place:(ај со врски да наместиме дека сум пишал мислење предходното коло?:D)
Се шалам,само не ми е јасно зашто се замараш да објаснуваш?:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е фер,јас бев во Охрид,а како ми тргна оваа немаше да испаднам уште 120 кола да се играа...:place:(ај со врски да наместиме дека сум пишал мислење предходното коло?:D)
Се шалам,само не ми е јасно зашто се замараш да објаснуваш?:icon_mrgr:
Да го поднаучам да не му текне за неколку години установи да лаже па во турски затвор да заврши. И на крај на локалпатриотизам ја заврте. Охриѓани бе...

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
За следно коло Челзи опраните :)
--- надополнето: 4 април 2013 во 18:55 ---
За следно коло Челзи опраните :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Леле, цело време против Стоук навивам, дури сеа ми текна оти ги имав бирано тука. :facepalm:

Ама така ми треба, место Челзи да си го земам, сигурно да си поминам, јас сакав да го чувам за понатаму.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Сеа видов Астон Вила сум ги имал изберено, јас мислев Вест Хем, ама минато коло ми биле они.
Следно коло за мене Евертон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom