Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.196
- Поени од реакции
- 31.683
Колку време чекаше да го напишеш постотКаков изведен пенал на големиот мајстор Жоржињо свака час
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку време чекаше да го напишеш постотКаков изведен пенал на големиот мајстор Жоржињо свака час
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Сеа читам дека четворица играчи што доаѓале од ПЛ, сите Аргентинци, морале да седат во карантин 14 дена според најновите мерки во Бразил. Е сеа како они успеале да влезат во земјата без да отидат во карантин, како се сместиле во хотел, како дошле на стадион, е стварно посебна прича. Интересен дел од светот е Јужна Америка морам да признаам.
На сред утакмица им влезе полиција и некои од здравствените власти бе![]()
Kakvo kretenska replika,fakt e deka izvede ocaen penal,sto ne ti e jasno?Колку време чекаше да го напишеш постот
Мене обратно ми изгледа. Чекале да почне утакмицата за да ја прекинат и по некои протоколи нивни Бразил службено да ја добие. Ќе се вадат Бразилците на она - "мислевме дека се во карантин во хотелот".Овие Аргентина намерно им влегоа со тие играчи, ако се прекине три бода за нив![]()
Од последниот пенал што го шутна за Италија - во финалето на ЕП пред неполни 2 месеца. xDКолку време чекаше да го напишеш постот

Баш најдов добар стрим синоќа, пуштам и гледам некоја фрка. Мислев некој стартувал гадно, прекршил некој па играчите се расправаат, кога тоа да ти било Монти Пајтон ситуација.

Ја гледам текмава и викам ова по стаар добар обичај ке казнат Ирциве, промашија милион шанси и на крај сами си дадоа гол.Србија
Смс.![]()
Истово им го реков на момциве што гледавме заедно. Без разлика што Ирска голот не го виде сепак се осеќаше дека ќе дадат некој шугав гол после милијарда промашувања на Србите. Али нема везе баш добра екипа имаат и предобро играат, мислам дека ќе одат на СП, небитно дали директ или преку бараж.Ја гледам текмава и викам ова по стаар добар обичај ке казнат Ирциве, промашија милион шанси и на крај сами си дадоа гол.
Никад нема да се повреди, тенк е тоа. Забеган е Халанд, сеа пред месец дена у купот со некои умрени играа земале водат 0-400, овој дава гол у 85та, ја зема топката од мрежа, трча накај центар за побрзо да изведат другите и ги тера неговите да играат пресинг. Му ебам тоа језивиот.Халанд играл цела утакмица против аматери, само да билда статистика. После плачење кога ќе се повреди, како Левандовски лани на небитна утакмица.

Традиционално си има мака Ерменија со нив, види уште 2 ремија имаат последниве 3 години.1-1 Лихтенштајн??