Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Каква вечер за смеење со фудбалов, прво искача реметов со фановите на Букурешт, после Палас да им бутнат бонус на Ливерпул за Бентеке кој вклучува пласман во ЛШ, сега па и админов на твитер :pos: :pos:

https://twitter.com/FCSteaua/with_replies

Уште си твита, што е најако ретвита рандом пациенти поддршка што му даваат, видете какви глупости испишал :pos: :pos:

Aман бре вие како сфаќате се буквално,чоек да не смее ништо да искоментира на форумот..па напишав дека е во форма саркастично во смисла дека промаши два пенали, а не дека булвано не е во форма или е физички неспремен..неможам да ве разберам некогаш искрено,како од Марс да сте паднати и мора се да ви се нацрта
Ок брат, ама тоа што утнал два пенала не значи дека е во слаба форма. Се дешава ебаго, првиот му го процени, вториот идеше на сигурно демек, ја опали со сета сила, малце ја поткачи пречката и отиде у пченки.

Steaua București ‏@FCSteaua 2h2 hours ago
Looking forward to the next game! Where is ManCity's home ground? Wanna go to the game! Got a map for Sahara Desert? #OilCity #Diggin4Oil

Оваа му е добра. :pos:

Иначе не е изгледа официјален акаунт на клубот , барем според коментарите подолу.

Кун ОИЛ Агуеро [emoji23][emoji23][emoji23]
Steaua 0-3 ManUtd wannabes
петарда е ликов, ги умре нафташиве ххах

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ок брат, ама тоа што утнал два пенала не значи дека е во слаба форма. Се дешава ебаго, првиот му го процени, вториот идеше на сигурно демек, ја опали со сета сила, малце ја поткачи пречката и отиде у пченки.

Па апсолутно дека не е,јас тоа го напишав онака саркастично за пеналите а не дека слабо игра или не трча..вие се Џонтра како едвај да чекавте Агуеро 16 гола да му дај на овие умрените Стеауа за да ме реметите

Не сум хејтер на Арсенал,да бев хејтер немаше ни да пишам за нив..ќе ми беше гаље исто како за Јувентус и Милан ..Арсенал баш дека ми е симпатична екипа пишувам така за нив..најсериозен сум

hehe

Џеко утепај се?
И Касиљас со него...

Убав фудбал играат Рома, не делуваат како мртва италијанска екипа :)
Сеа со Бруно Перез дополнително ќе се појачаат по крилните позиции.

Изгледа до Ливерпул било, а не до Б.Роџерс :D

Грифитс голчиште постигна.

Ај ја малце рандом среде вечер за ЛШ....Шкендија ќе се дава во државава или на националната телевизија во Косово ќе има пренос? :icon_lol:

П.С. Утакмичиште е Порто-Рома, ќе биде ебење реваншот, реално срамота е што една од овие екипи нема да игра во ЛШ на сметка на Лудогорец/Плзен или Легија/Дундалк али то е...

Каква резил одбрана имаа/т овие Лудогорец а Плзен неможе 2 пати да шутне во рамки на голот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom