Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Невиден резил е да промашиш два пенали со ред,страмота..ај еднаш разбирам се случува ама двапати голман да ти фаќа пенал е невидено понижување.

Кога ќе промашиш еднаш, вториот пат ќе имаш уште повеќе страв да не погрешиш и може да шутниш несигурно. Затоа е најдобро да се смени изведувачот.

Ете и викендот тој играчот на Хераклес промаши 2 пенали за само две минути.

Со моменталниот состав Агуеро ќе биде незаменлив оваа сезона за Сити. Нема едноставно конкуренција во тимот човекот и си го лади на моменти.

Невиден резил е да промашиш два пенали со ред,страмота..ај еднаш разбирам се случува ама двапати голман да ти фаќа пенал е невидено понижување.

ок е Џони белосвецки стручњак арсеналов највечи хејтер Ваjсмилер

Последно уредено:
Сфака част, ја не сум видел бољи понижување на ривал.

после тие 6-0 против Интер кај шо им ебавме мило мајче.

Ова е класично расформирање на група. Сега ќе ледат глави на воџи , организатори , координатори итн ... На кратко ... МАМЕ ИМ ЕБАА. :icon_lol:

ок е Џони белосвецки стручњак арсеналов највечи хејтер Ваjсмилер

Не сум хејтер на Арсенал,да бев хејтер немаше ни да пишам за нив..ќе ми беше гаље исто како за Јувентус и Милан ..Арсенал баш дека ми е симпатична екипа пишувам така за нив..најсериозен сум

тууууу какви експертизи за Агуеро :pos::pos: Утнал два пенала и не е во форма, woooooooooow :ROFLMAO:

тууууу какви експертизи за Агуеро :pos::pos: Утнал два пенала и не е во форма, woooooooooow :ROFLMAO:

Aман бре вие како сфаќате се буквално,чоек да не смее ништо да искоментира на форумот..па напишав дека е во форма саркастично во смисла дека промаши два пенали, а не дека булвано не е во форма или е физички неспремен..неможам да ве разберам некогаш искрено,како од Марс да сте паднати и мора се да ви се нацрта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom