Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Кога смо више кај џаро,он имаше изјавено дека нема друг профил освен тој што му е од емисијата,и дека не земал паре за утакмицете..
Ова му е профил за јавени мечеви и ги продава низ цел Балкан и одвреме на време знае да постави некоја Free. Јас сум скептик за вакви работи и ставање многу пари на ливче ама овој погаѓа се што ќе објави. Јас досега му немам купено ама еднаш начекав бесплатно и ставив 300 за 7500 и ја фатив. Ѕвер е нема што:).

Ова му е профил за јавени мечеви и ги продава низ цел Балкан и одвреме на време знае да постави некоја Free. Јас сум скептик за вакви работи и ставање многу пари на ливче ама овој погаѓа се што ќе објави. Јас досега му немам купено ама еднаш начекав бесплатно и ставив 300 за 7500 и ја фатив. Ѕвер е нема што:).
Може не викам не, инаку и ја не веруам у вакви срања,играј си како ти мислиш а не да си фрљаш паре за џабе.

Најдете ми линк од Голот на Динамо во 98 минута ... на You Tube мислам ...!!:)

еве ги головите . доста лошо судење . 2риот гол на бугарите , смирување со рака , после во второ му дава втор жолт за симулација место пенал ( не сум сигурне дали глуми или имаше контакт) , најверојатно ни судијата не виде , па зема да компензира. и у 98ма гол со глава.
И во гости даде при крај на меч Динамо погодок. Затоа сакав повеќе Бугарите да продоат , поамбициозни се . А овие Динамо ништо чудно да изгубат од Шериф од Молдавија. барем 50-50 се шансите. Ако не ги протне Платини до групи за да билда голразлика некој француски тим ако треба против Динамо.

Ич не сакам вакви тимови како Динамо , Бате пак да влезат , ај овие Бате барем вадат добри резултати со големите , а Динамо :tapp:

еве ги головите . доста лошо судење . 2риот гол на бугарите , смирување со рака , после во второ му дава втор жолт за симулација место пенал ( не сум сигурне дали глуми или имаше контакт) , најверојатно ни судијата не виде , па зема да компензира. и у 98ма гол со глава.
И во гости даде при крај на меч Динамо погодок. Затоа сакав повеќе Бугарите да продоат , поамбициозни се . А овие Динамо ништо чудно да изгубат од Шериф од Молдавија. барем 50-50 се шансите. Ако не ги протне Платини до групи за да билда голразлика некој француски тим ако треба против Динамо.

Ич не сакам вакви тимови како Динамо , Бате пак да влезат , ај овие Бате барем вадат добри резултати со големите , а Динамо :tapp:
Динамо на искуство ги тепаше бугариве ... се согласувам дека со Шериф може да ја кикснат бидејќи оваа утакмица се извадија дебело. Мамиќ има јак дил според мене со Платини... пак ќе се протнат .

И после кажете дека македонците и бугарите не се еден народ!:vozbud:

само крвни браќа примаат два гола во една минута во завршни минути односно по еден гол во 93 и 98 минута на двата квалификацијски натпревара!

5wfk1d.jpg

само крвни браќа примаат два гола во една минута во завршни минути односно по еден гол во 93 и 98 минута на двата квалификацијски натпревара!
Требаше нешто смешен да излезеш ?

ај стиснете му пријави лошо мислење на татаров да го тргне некој, не можам да го банирм од мобилен.

Нема врска,вие сте ипак потомци на Аспарух а ние на Александар Македонски и Филип Втори :pipi:

Динамо на искуство ги тепаше бугариве ... се согласувам дека со Шериф може да ја кикснат бидејќи оваа утакмица се извадија дебело. Мамиќ има јак дил според мене со Платини... пак ќе се протнат .
Искуство со голови во 93 и 98 минута:facepalm:
Алал да им е, ептен искусно чекаа до последна секунда.

Искуство со голови во 93 и 98 минута:facepalm:
Алал да им е, ептен искусно чекаа до последна секунда.
Тој во 93 голот во Разград немаше никаква врска со судиски поклон... овие 8 минути во Загреб да може да се каже дека е судиска помош. Мамињо има прсти умешано со Платини јебига играч е чоекот :).

Ги гледав последните 30 минути.........судијата даде прво 5 минути продолжение,но ради тоа што бугариве ко покосени паѓаа на секој контакт и цело време одолговлекуваа судијата продолжи 8 минути.
Дефинитивно незаслужен пролаз на Динамо,Лудогорец покажа повеќе.Динамо грозен.....
Мислам дека после 2 вакви гола татариве нема 3 години психички да се опорават.
Иначе очекував вакво нешто и мислев дека Лудогорец ќе пројде,но ете немаа толку среќа.
Играчите на Динамо се карактерни 0,едноставно гомна.........со Лион особено покажаа кога после 2 примени гола само си се распаднаа.Исто и кога дозволија последните 20 минути со Малмо да бидат хорор и сега ваква игра со бугариве.Ај бар да ги води прав тренер како Ваха. Нив сепак ги води тип што единствена референца за водење клубот му е, го цитирам помладиот Мамиќ, живее близу стадионот.....Типот е марионета,како и Јурчиќ пред него.Си сака Мамиќ тренери што ќе ќутат и пушат.Си мисли дека ќе има и со такви трупови што се пробиваат само со лижење газ резултати.
Башка што Самир и Бадељ,двајцата најдобри играчи на Динамо си чекаат трансфери во наредните денови и ги боли цеф што ќе биде.

Браво за Динамо, најверојатно втора година по ред ќе играат во ЛШ, штом ги елиминираа Лудогорец кој се покажаа и се одличен тим знаејќи дека го освоија првенството покрај софијските тимови во Бугарија, мислам дека ќе немаат никакви проблеми со Шериф, Молдавија wtf.. И на Марибор и на Партизан исто им давам голема предност во последното коло, 3 екипи од балканот се многу блиску до групна фаза, ќе дочекаме ли и ние некогаш упм, не мора групна фаза, бар до тука да стасаме каде што стигнаа овие три тима..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom