Квалификации за европските натпреварувања

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Кога смо више кај џаро,он имаше изјавено дека нема друг профил освен тој што му е од емисијата,и дека не земал паре за утакмицете..
Ова му е профил за јавени мечеви и ги продава низ цел Балкан и одвреме на време знае да постави некоја Free. Јас сум скептик за вакви работи и ставање многу пари на ливче ама овој погаѓа се што ќе објави. Јас досега му немам купено ама еднаш начекав бесплатно и ставив 300 за 7500 и ја фатив. Ѕвер е нема што:).

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ова му е профил за јавени мечеви и ги продава низ цел Балкан и одвреме на време знае да постави некоја Free. Јас сум скептик за вакви работи и ставање многу пари на ливче ама овој погаѓа се што ќе објави. Јас досега му немам купено ама еднаш начекав бесплатно и ставив 300 за 7500 и ја фатив. Ѕвер е нема што:).
Може не викам не, инаку и ја не веруам у вакви срања,играј си како ти мислиш а не да си фрљаш паре за џабе.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Најдете ми линк од Голот на Динамо во 98 минута ... на You Tube мислам ...!!:)

А

Анноун

Гостин

еве ги головите . доста лошо судење . 2риот гол на бугарите , смирување со рака , после во второ му дава втор жолт за симулација место пенал ( не сум сигурне дали глуми или имаше контакт) , најверојатно ни судијата не виде , па зема да компензира. и у 98ма гол со глава.
И во гости даде при крај на меч Динамо погодок. Затоа сакав повеќе Бугарите да продоат , поамбициозни се . А овие Динамо ништо чудно да изгубат од Шериф од Молдавија. барем 50-50 се шансите. Ако не ги протне Платини до групи за да билда голразлика некој француски тим ако треба против Динамо.

Ич не сакам вакви тимови како Динамо , Бате пак да влезат , ај овие Бате барем вадат добри резултати со големите , а Динамо :tapp:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

еве ги головите . доста лошо судење . 2риот гол на бугарите , смирување со рака , после во второ му дава втор жолт за симулација место пенал ( не сум сигурне дали глуми или имаше контакт) , најверојатно ни судијата не виде , па зема да компензира. и у 98ма гол со глава.
И во гости даде при крај на меч Динамо погодок. Затоа сакав повеќе Бугарите да продоат , поамбициозни се . А овие Динамо ништо чудно да изгубат од Шериф од Молдавија. барем 50-50 се шансите. Ако не ги протне Платини до групи за да билда голразлика некој француски тим ако треба против Динамо.

Ич не сакам вакви тимови како Динамо , Бате пак да влезат , ај овие Бате барем вадат добри резултати со големите , а Динамо :tapp:
Динамо на искуство ги тепаше бугариве ... се согласувам дека со Шериф може да ја кикснат бидејќи оваа утакмица се извадија дебело. Мамиќ има јак дил според мене со Платини... пак ќе се протнат .

Член од
23 декември 2010
Мислења
578
Поени од реакции
365
И после кажете дека македонците и бугарите не се еден народ!:vozbud:

само крвни браќа примаат два гола во една минута во завршни минути односно по еден гол во 93 и 98 минута на двата квалификацијски натпревара!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

само крвни браќа примаат два гола во една минута во завршни минути односно по еден гол во 93 и 98 минута на двата квалификацијски натпревара!
Требаше нешто смешен да излезеш ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ај стиснете му пријави лошо мислење на татаров да го тргне некој, не можам да го банирм од мобилен.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Нема врска,вие сте ипак потомци на Аспарух а ние на Александар Македонски и Филип Втори :pipi:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Динамо на искуство ги тепаше бугариве ... се согласувам дека со Шериф може да ја кикснат бидејќи оваа утакмица се извадија дебело. Мамиќ има јак дил според мене со Платини... пак ќе се протнат .
Искуство со голови во 93 и 98 минута:facepalm:
Алал да им е, ептен искусно чекаа до последна секунда.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Искуство со голови во 93 и 98 минута:facepalm:
Алал да им е, ептен искусно чекаа до последна секунда.
Тој во 93 голот во Разград немаше никаква врска со судиски поклон... овие 8 минути во Загреб да може да се каже дека е судиска помош. Мамињо има прсти умешано со Платини јебига играч е чоекот :).

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ги гледав последните 30 минути.........судијата даде прво 5 минути продолжение,но ради тоа што бугариве ко покосени паѓаа на секој контакт и цело време одолговлекуваа судијата продолжи 8 минути.
Дефинитивно незаслужен пролаз на Динамо,Лудогорец покажа повеќе.Динамо грозен.....
Мислам дека после 2 вакви гола татариве нема 3 години психички да се опорават.
Иначе очекував вакво нешто и мислев дека Лудогорец ќе пројде,но ете немаа толку среќа.
Играчите на Динамо се карактерни 0,едноставно гомна.........со Лион особено покажаа кога после 2 примени гола само си се распаднаа.Исто и кога дозволија последните 20 минути со Малмо да бидат хорор и сега ваква игра со бугариве.Ај бар да ги води прав тренер како Ваха. Нив сепак ги води тип што единствена референца за водење клубот му е, го цитирам помладиот Мамиќ, живее близу стадионот.....Типот е марионета,како и Јурчиќ пред него.Си сака Мамиќ тренери што ќе ќутат и пушат.Си мисли дека ќе има и со такви трупови што се пробиваат само со лижење газ резултати.
Башка што Самир и Бадељ,двајцата најдобри играчи на Динамо си чекаат трансфери во наредните денови и ги боли цеф што ќе биде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Браво за Динамо, најверојатно втора година по ред ќе играат во ЛШ, штом ги елиминираа Лудогорец кој се покажаа и се одличен тим знаејќи дека го освоија првенството покрај софијските тимови во Бугарија, мислам дека ќе немаат никакви проблеми со Шериф, Молдавија wtf.. И на Марибор и на Партизан исто им давам голема предност во последното коло, 3 екипи од балканот се многу блиску до групна фаза, ќе дочекаме ли и ние некогаш упм, не мора групна фаза, бар до тука да стасаме каде што стигнаа овие три тима..

Kajgana Shop

На врв Bottom