Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ибраими постигна гол за Марибор, во дуелот против Железничар.
Го повредија во 43...

Лол 3 црвени за Железничар за 11 минути и двајца повредени играчи на Марибор. Не можеме со игра, па ајде ќе ги тепаме. Кои кретени:facepalm:

Значи сепак со Дебрецен

Го повредија во 43...

Лол 3 црвени за Железничар за 11 минути и двајца повредени играчи на Марибор. Не можеме со игра, па ајде ќе ги тепаме. Кои кретени:facepalm:

Ако издржат Железничар ќе биде интересно :icon_mrgr:

F91 Dudelange

20 hours ago
tonight is our night! please help us and share this page. we are a amateur club and our players have to work. since they spend all their holidays for the first 2 rounds we are worried that it will be hard to get them free days for the next rounds (cl and el), so we need to find a sponsor. and the more fans we have the better! so share share share!!! merci, danke, thanks!!!
:pos:

Утакмицата продолжена 5 минути, а Вида дава гол у 98.
А јебига кој им е крив на Бугариве, да можеа до утре ќе легаа по терен.

Вистина е ! Jас сум многу афектиран од идиотската игра на Лудогорец. Беха подобри во целата утакмица, али после црвениот картон одиграха како абсолутни идиоти. Вака не се игра футбол и то пред очите на немски рефер.Со лежане не се печели утакмица.А е факт дека Динамо беше тотално слаб и само едно и сушто играха цел мач.-центриране во пеналтот. Али Лудогорец са абсолутни глупаци.

Moraa nekako da ja naredat hrvatite, ipak lani im poklonija na Lion plasman dalje vo nokaut faza, im ostana duzen Platini, jebiga, u 98ma covece, i prvata utakmica haoticno sudenje, presedan do nekade e ova, ne deka mi e krivo za bugarive, koj gi ebe, ama apla e narEdena rabotava samo se ke ostane na masonski muabet za zagovor i nisto poveke.

Само да ви кажам дека сега видов на FB дека Џаро пред почетокот на мечот ја имал објавено како местена 2-1(Динамо-Лудогорец). Кој бил дома тоа време си се опарил асално

Каква утакмица беше Динамо Загреб - Лудогорец аааууууу....(y)
Мамињо у ложа се преврте кога го даде Вида голот у 98 минута :pos:

Само да ви кажам дека сега видов на FB дека Џаро пред почетокот на мечот ја имал објавено како местена 2-1(Динамо-Лудогорец). Кој бил дома тоа време си се опарил асално
Џаро повторно на сцена,ако на тоа го додадеш и мамич,секако имаш добитна комбинација:).

Дај профилот,пушти го тука :D

Кога смо више кај џаро,он имаше изјавено дека нема друг профил освен тој што му е од емисијата,и дека не земал паре за утакмицете..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom