Квалификации за ЕУРО 2020

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e niso posebno i Germanija be, ne me zezajte Gnabry im e udarna igla u napad... Stagniraat malce od kvalitativen aspekt posle Brazil 2014.

Holandija gi nadigra vo sekoj fudbalski aspekt. Ama I imaat super reprezentacija Holandija, napadot im e malku poslab no na drugite pozicii imaat top igraci.

Катасторфа состав имаат германците, полош и од евро 2004

Судијата изгледа ракија пиел пред утакмица, па не може да види офсајд.
Иако сум фан на Германија, заслужено изгуби и незаслужено доби пенал.

Има нова генерација на фудбалери, па мислам дека долго време нема да се на врвот.

Холандија :cuc::cuc: Супер се дечкиве, ако продолжат вака и под водство на Куман мислам ќе постигнат добри работи во скоро време. Едино треба нападот да се среди. Не може да се фура со пензионери како Бабел.

Финска исто како што спомнавте ептен позитивна приказна. И во Лига на нации беа одлични, си обезбедија плејоф, а сега си газат и во квалификации. Не оставаат на случајност.

Хрватска се разбуди. Растурање на Словачка 4-0 на гости. Со толку повреди и откази ја одиграа можеби најдобрата утакмица што сум ја гледал некогаш. 31 шут на гол :drk:
Самиот тренер на Словачка изјавил дека резултатот дури бил благ према нив.

Холандија :cuc::cuc: Супер се дечкиве, ако продолжат вака и под водство на Куман мислам ќе постигнат добри работи во скоро време. Едино треба нападот да се среди. Не може да се фура со пензионери како Бабел.

Финска исто како што спомнавте ептен позитивна приказна. И во Лига на нации беа одлични, си обезбедија плејоф, а сега си газат и во квалификации. Не оставаат на случајност.
Ќе се пласира Куман на Европско и ќе си го приберите вие, како Јунајтед со Ван Гал шо направија. :) Нели едно време го таргетираа вашите за тренер ?

Ќе се пласира Куман на Европско и ќе си го приберите вие, како Јунајтед со Ван Гал шо направија. :) Нели едно време го таргетираа вашите за тренер ?
Кај се брзаш бе?? Валверде има опција за +1 година продолжување договорот.

Кај се брзаш бе?? Валверде има опција за +1 година продолжување договорот.
Не вервам да издржи до крај на сезона Валверде
Автоматски споено мислење:

Никој не пишал дека "пацерот" Кепа спасил чист гол во судиско продолжение за израмнување :)

Последно уредено:
Вечерва нема да вршат пренос Спорт Клуб за Србија со Португалија ама ќе го даваат дербито Литванија Украина и Турција со Андора :mad:
Ќе ја даваат на хрватскиот СК1.

Чул те Господ. :) Го таргетираа мислам баш пред да дојде Валверде. Ама Хасан изгледа ги убеди со неговата визија. :)

Војвода :ROFLMAO:

Како што тргнала работава....изгледа нема со Косово да играме догодина.....

Колку за едно Косово не сме, до вчера на мапата на фудбалот ги немаше а види ги денес.
Покрај Финска пријатно изненадување е и Косово исто така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom