Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Барам Голф 4 тди 1.9 со 110кс, ама да биде добра, цената не е баш битна, гледав низ мкд, ама се срање у боја беа...

Тука никој нема да ти даде.Реклама 5 и Пазар3

Тука никој нема да ти даде.Реклама 5 и Пазар3

гледав во живо преку 20 од реклама 5 и пазар3, туку прашувам некој приватен случајно да не има такво нешто, оти од сликите од реклама5 и во живо се 2 различни поими....

гледав во живо преку 20 од реклама 5 и пазар3, туку прашувам некој приватен случајно да не има такво нешто, оти од сликите од реклама5 и во живо се 2 различни поими....
сите се такви ... нема саглам и да најдеш ќе те чини безвезе многу

Еден мој колега продава возило итно.
Форд Фокус 1.4 бензин од 2011 година, прв пат регистиран на 27.05.2011. Моторот е со зафатнина од 1388 цм3 и со сила од 59 KW, 85 KS. Има патен компјутер, темпомат, радио со ЦД и команди на воланот, АБС,ЕСП, сензори за паркирање, аларм, сет од 4 зимски гуми и поминати 15730 км.
Прв газда, лесна и ефтина за одржување. Цена по договор.

Еден мој колега продава возило итно.
Форд Фокус 1.4 бензин од 2011 година, прв пат регистиран на 27.05.2011. Моторот е со зафатнина од 1388 цм3 и со сила од 59 KW, 85 KS. Има патен компјутер, темпомат, радио со ЦД и команди на воланот, АБС,ЕСП, сензори за паркирање, аларм, сет од 4 зимски гуми и поминати 15730 км.
Прв газда, лесна и ефтина за одржување. Цена по договор.
Цената е најбитна ако е итно треба поефтино за да му отиде брзо

Продавам ...

Таблет Tablet PC LDK Firefly B8102-16 Dual Core A20 1.2GHz/1GB/16GB SSD/8" Cap. Multi Touch/BT/Cam/A4.2 ( со плус мемориска картичка од 4 Гига ) .

Земен на 5 Август 2013 год. што значи има уште од гаранцијата зошто има 12 месеци гаранција . Малце користен . Иде со кабел директно за во лап-топ или статичен компјутер , усб-кабел за со усб директно и кабел за полнење . Без заштитна фолија е ( ја извадив по грешка уште кога го земав ) , малце е напукнат во долниот десен агол ама малце е видливо тоа и полначот е скршен но е залепен со селотејп ( си се полни нормално . Друг недостаток нема никаков .

цена 4.500 денари . ( јас го земав 5.980 )

Продавам ...

Таблет Tablet PC LDK Firefly B8102-16 Dual Core A20 1.2GHz/1GB/16GB SSD/8" Cap. Multi Touch/BT/Cam/A4.2 ( со плус мемориска картичка од 4 Гига ) .....

Колку троши и кога е последен пат сервисиран. :D
(утната ти е темата) :D

сакам да прашам дали има некој на форумов што би продавал фиат 126 или што знае некој што продава докај 100 еур

Некој да продава количе до 1500 евра МАКСИМУМ - предиспозици ми се да има плин со атест и да е со 4/5 врати - ја сумз аинтересиран претежно за јапонско/корејско ама не е на одмет и нешто како пунто поло корса астра пежо 106/306 или слично

Еве бе друже ја имам за тебе Голф 4.Слободно повели нема да зажалиш.
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1486758-VW-GOLF4-TDI110KS-157-500orginL-100--SALON-02

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom