Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Друже штоповите со што ти се правени

исфарбани се од внатрешната страна мислам оти се само испрскани со црна боја др незнам искрено да ти кажам кажах на мајсторо само да ми ги затемна а шо как е правил неем појма да ти кажам :)

Стакло за десен ретровизор на Fiat Punto од 95-та да не има некој? Или кај да барам да ме насочи? :)

Продавам звучници alpine spg-69c3 6x9'' , користени се само 6 месеци и ги извадив од кола бидејќи ја продадов . Купени се 4900ден , мојата цена е 2500ден

47405019.jpg

Picture 812.jpg.Picture 814.jpg.Picture 813.jpg.
се гледа:прва фарба - гаражирано - сервисна книшка - не ударано

Друже штоповите со што ти се правени
Можеш да ги затемниш со женски хулахопки доколенки.Ги има во разни бои и ноќе убаво се гледа светлината.Вака нема да ти прават проблем џандарите

Прашање за познавачите на пазарот со мотори. Се токмам да земам крузер кинез нов од салон. Дали да чекам уште два месеци за некој си поголем зимски/новогодишен попуст, или да земам сега со тековниов есенски попуст? Дали цените на сред зима на новите мотори се најниски или пак нема многу да се разликуваат од моменталните? Моделот е одбран, парината се во џебот, прашање е само тајмингот.

Прашање за познавачите на пазарот со мотори. Се токмам да земам крузер кинез нов од салон. Дали да чекам уште два месеци за некој си поголем зимски/новогодишен попуст, или да земам сега со тековниов есенски попуст? Дали цените на сред зима на новите мотори се најниски или пак нема многу да се разликуваат од моменталните? Моделот е одбран, парината се во џебот, прашање е само тајмингот.
Мислам дека истите попусти се, нема повеќе од сега да се намалат, јас исто така земав на добар попуст 11-ти месец значи тука некаде

што моделче ќе земаш и цена?

Барам да купам заден лонец за Опел Астра Г. Да не продава некој, или пак знае каде се продава по пристојни цени ? :)

Барам Голф 4 тди 1.9 со 110кс, ама да биде добра, цената не е баш битна, гледав низ мкд, ама се срање у боја беа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom