Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1496022-BMW-320-i-PRV-SOPSTVENIK-NEUVEZENO--99Прегледај го приврзокот 76747
Кој е во план да купува БМВ нека го погледне ова возило.Први газди купено од салон на БМВ во Скопје со оригинални 130 000 км и кусур,сега не знам точно.Оддржувано е во овластен сервис на БМВ,и е возено од жена сите овие километри.Повекето од километрите се поминати на отворено на релација Скопје-Велес и Скопје-Солун.Ги знам сопствениците на ова возило(сестра моја родена)........

Сервис е скоро направен за тоа знам,бидејки јас го носев.Цената е по договор,значи за заинтересирани и сериозни купувачи кои нема да се просе*раваат у стил....а бе ај ова е од увоз,има екстра цена.

Кој се разбира од коли,доволно е да ја види регистарската табличка која кажува дали е од увоз или не!!!!001-IP

Единствен хендикеп е што нема плин!!!!!!!
--- надополнето: 11 ноември 2013 во 20:56 ---
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1496022-BMW-320-i-PRV-SOPSTVENIK-NEUVEZENO--99

Потврдувам се што кажа човекот. Сопствениците ми се пријатели и мислам дека ова е единствено БМВ на пазарот кое моментално вреди да се купи. ЕВО, мислам дека се запознавме, ги споредувавме колите. :) Поздрав.

Потврдувам се што кажа човекот. Сопствениците ми се пријатели и мислам дека ова е единствено БМВ на пазарот кое моментално вреди да се купи. ЕВО, мислам дека се запознавме, ги споредувавме колите. :) Поздрав.

Да со белиот Спарк сега ми текна.Позз до тебе и објасни им на лугето од форумот за какво возило станува збор,и деке вреди за сите пари.Како што кажав хендикеп е што нема плин....

Да со белиот Спарк сега ми текна.Позз до тебе и објасни им на лугето од форумот за какво возило станува збор,и деке вреди за сите пари.Како што кажав хендикеп е што нема плин....

Јас би рекол предност... но, секој со своето мислење :)
Се гледа дека е чувано :)

Zalam sto ne mozam vo momentov da ja kupam za sebe. Cenata e smešna za toa vozilo.

Hehehe,najvise me nasmea krajot na oglasot, može zamena isklučivo za golf4 . Hehehe. Tolku mu se uarnilo BMWto.
:D:ROFLMAO:

Hehehe,najvise me nasmea krajot na oglasot, može zamena isklučivo za golf4 . Hehehe. Tolku mu se uarnilo BMWto.

А бе неизмиен не коментирај за нешто за кое ниту имаш представа ниту си упатен во нештата......Друг пат воздржи се од вакви коментари......

Не го продава Ево BMW-то,колку што сфатив негов шура.Па може он сака Голф оти одат на црвенка.:icon_lol:

Не вреди да им објаснуваш на лугето,едноставно е само губење време.Не сум тука да им поднесувам математики на луге кои ниту ги знам ниту имам намера да ги запознаам........

Постојат два вида на луге....Писмени и неписмени.Но постојат и полуписмени кои мислат дека знааат нешто или имаат познавање некое.Е од овие последните да бегаш како гавол од крст......

ubavo izbor. Ke najdes ama asalno pod 2200-2400 EUR Amin. Site se nad 300000-400000Km. Baska begaj od 1.9D zasto se so Lucas pumpa i ne trpat crvena nafta. Sovet e 1.9SDI ama tie se retki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom