Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Барам Голф 4 тди 1.9 со 110кс, ама да биде добра, цената не е баш битна, гледав низ мкд, ама се срање у боја беа...
Тука никој нема да ти даде.Реклама 5 и Пазар3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барам Голф 4 тди 1.9 со 110кс, ама да биде добра, цената не е баш битна, гледав низ мкд, ама се срање у боја беа...
Тука никој нема да ти даде.Реклама 5 и Пазар3
сите се такви ... нема саглам и да најдеш ќе те чини безвезе многугледав во живо преку 20 од реклама 5 и пазар3, туку прашувам некој приватен случајно да не има такво нешто, оти од сликите од реклама5 и во живо се 2 различни поими....
Цената е најбитна ако е итно треба поефтино за да му отиде брзоЕден мој колега продава возило итно.
Форд Фокус 1.4 бензин од 2011 година, прв пат регистиран на 27.05.2011. Моторот е со зафатнина од 1388 цм3 и со сила од 59 KW, 85 KS. Има патен компјутер, темпомат, радио со ЦД и команди на воланот, АБС,ЕСП, сензори за паркирање, аларм, сет од 4 зимски гуми и поминати 15730 км.
Прв газда, лесна и ефтина за одржување. Цена по договор.
Цената е најбитна ако е итно треба поефтино за да му отиде брзо
Продавам ...
Таблет Tablet PC LDK Firefly B8102-16 Dual Core A20 1.2GHz/1GB/16GB SSD/8" Cap. Multi Touch/BT/Cam/A4.2 ( со плус мемориска картичка од 4 Гига ) .....
Еве бе друже ја имам за тебе Голф 4.Слободно повели нема да зажалиш.гледав во живо преку 20 од реклама 5 и пазар3, туку прашувам некој приватен случајно да не има такво нешто, оти од сликите од реклама5 и во живо се 2 различни поими....