Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здрави и агресивни - ДА!
Здрави и мирни - НЕ!
браво бре......се гледа дека мислиш со ***отЕве еден мој податок, во текот на оваа година 2 ипол месеци отрув 4 кучиња а на едно му кладов шпенки во парче месо го проголта и доживеа ужасна смрт, срцето ми се исполни коа го гледав како се мачи.
Искачам сабајле со точак до аптека, една голема џукела стои од пред некој ден пред комшијава пошто имаат самојед, се вртка по него... Идам накај аптека, 4 други џукели ете ги, се шлаат. Се враќам, од спроти ми се пуштија 3 други, морав по други улички да вртам од околу за да си дојдам дома. Што треба, на Грујо да го изедат па да преземат нешто? МИ иде да набавам пиштол па да ги таманам
кога веќе никој друг не презема нешто...Направи една акција shoot to kill и готово а не се шетаат со тоа минџушите ко панкери, а тие лицемерите што викаат права на животните бла бла не дај боже да ги изеде некое па ќе ги видам после...
И мене ми се има случено тоаНа темава да ископирам два твита на една госпоѓа.
AveCeaser feata mushutica
me spobrka glutnica kucinja #glavengradskopje Y U NO have sinteri?
AveCeaser feata mushutica
@tonchie23 кај да #протестирам што се измочав во гаќи од страв? сите што се против нека се бркаат со нив.. или у спална да си ги гушнат
.Јас незнам кога не забушавале.Има шинтери, ама изгледа забушаваат во последно време.