Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потврдено е ова веќе и од ФИБА, заради некој нерегуларности (колку што разбрав) околу изборот на новиот претседател на федерација.Демек нелегално избран нешто така ... Од друга страна супер за нашата репрезентација ако се има предвид како загубивме за бронза во Литванија од нив и како во групата. Еден душман помалце.Ruskiot dnevnik prenesuva deka Fiba ja isfrlila Rusija od EP..banot vazi za site selekcii od 1 avgust.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
не биди толкав песимистЗа нас треба сите да ги исфрлат,за да направиме успех.
Со ваква мушмула на клупата,не ми останува ништо друго.не биди толкав песимист![]()
Со најслаб ростер до сега настапуваме на ова европско, и во случај на неуспех(недај Боже) ќе се вика по селекторот. Најнеблагодарна работа во МК: селектор на репрезентација во било кој спорт!Со ваква мушмула на клупата,не ми останува ништо друго.
Со Џиле и тимов ќе ја миневме групата, со мушмула - не.Со најслаб ростер до сега настапуваме на ова европско, и во случај на неуспех(недај Боже) ќе се вика по селекторот. Најнеблагодарна работа во МК: селектор на репрезентација во било кој спорт!
Ќе видиме ! Јас мислам лесно до 1/4 финале !Со Џиле и тимов ќе ја миневме групата, со мушмула - не.
од 7ми мислам со Израел.А, кога ги почнуват пријателските утакмици нашите? Словенците гледам 3 изиграја до сега, Хрватите и тие 2 ![DOUBLEPOST=1438718769][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме ! Јас мислам лесно до 1/4 финале !![]()
Стρанава е одлична со многу добρи инфоρмации.
Spored Mak.sport Hendriks deneska pristignal vo Sk[DOUBLEPOST=1438803377][/DOUBLEPOST]се во ред ама црнец кој ќе биди. Оти со Хендиркс некако многу ми се пролонгира ова, прво требаше на 31.07, па на 04.08, па 05.08. Дали ова значи се спремаат документи за некој нов црнец(американец) или чисто онака Хендрикс се прај звезда и си глуми па кога сака ќе дојди ?![DOUBLEPOST=1438797449][/DOUBLEPOST]http://www.sitel.com.mk/34-direktni-prenosi-na-tv-sitel-od-pretstojniot-evrobasket-2015
![]()
Igorce Trpevski i Marjan Nikov i specijalni emisii na tato Bosko koj USOBOL ke bide toa...Spored Mak.sport Hendriks deneska pristignal vo Sk
Леле зошто на шителSpored Mak.sport Hendriks deneska pristignal vo Sk[DOUBLEPOST=1438803377][/DOUBLEPOST]
Igorce Trpevski i Marjan Nikov i specijalni emisii na tato Bosko koj USOBOL ke bide toa...![]()
Κаде буши паρата ,не буши ни буρгијата.Леле зошто на шител![]()
Spored Mak.sport Hendriks deneska pristignal vo Sk[DOUBLEPOST=1438803377][/DOUBLEPOST]
Igorce Trpevski i Marjan Nikov i specijalni emisii na tato Bosko koj USOBOL ke bide toa...![]()
Ама добар е Игорче, со емоции и со љубов кон МК стално коментира. Е сеа Ников, Бошко и онја другио незнам како се вика, тие за нигде се.Κаде буши паρата ,не буши ни буρгијата.![]()