Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Tajmautive na srbinovski, neznaes dali da places ili da se smees.
Вчеρа им виκа ти дај му ја на него.Де бρе нели ги знаеш κошаρκаρите ;)[DOUBLEPOST=1439062630][/DOUBLEPOST]Дали само на мене не ми се допаѓа дезенот на дρесот .Шаρата ми е гρда :jajce:
Аκо сме саκале шаρа тρебало да биде нешто поубаво .Нешто κаκо Ρусија на пρимеρ

Како овие украинци успеале да стигнат до 6 место на последното ЕП,катастрофа жива биле

Зошто не игра Хендрикс?

Sent from my P6-U06

Gladyr ne igrase a i uste nekoi falat..Ili sepak ova im e konecniot sostav?

Vcera izraelcite so katastrofalen sostav,edinstveno Casspi i Fischer poznati.Napravija iljada cekori i glupi greski..

Ako igraat so tie igraci,nisto ne pravat ovie dve reprezentacii.

Kako taka,Makedonija na celo so Srbinovski izdvojuvaa dve golemi pobedi.:icon_mrgr::P

Ја има некаде статистиката од мечот, на Fibalivestats е застаната во втора четвртина.

Што е право право е, добро изиграа дечките на 2та натпревари, не се осеќа разликата на промената на тренерот засега. Сеуште ја играат онаа игра со која мое лично мислење е мора да играат за да го извлечат максимумот - многу додавања кои водат кон шут за три. Едноставно таков ни е играчкиот кадар мора да се игра така, подобри шанси за успех на никаков начин не можеме да имаме.

Ако продолжат вака и го вклопат и Хендрикс во концепцијата, може и да поминеме ок на првенството а не да бидеме катастрофа како што по смената на тренерот и откажувањето на Антиќ изгледаше...

Украина и Израел не беа во најјаките состави, (на едните им фалеа Лен, Гладир и Кравтсов, а имаа и многу послаб американец од Џитер, на другите Халперин), ама не бевме ни ние (Антиќ, Чековски, Меккејлеб...). А ништо чудно и со овие состави и да одат овие екипи на првенството. Украина има големи шанси да е меѓу најслабите, а и Израел нема да има некој којзнае каков резултат. Во секој случај Украина е на ранг ан Холандија, а Израел на ранг на Грузија така што ова е позитивно.

Морам да признам дека сум потаен оптимист дека нема да се избламираме на првенството.

Украина не ме ни изненадува што е волку слаба, па со кој состав нека сака да игра. Тоа шесто место им е благодарение на домашниот терен. Се знае колку може навивачите да помогнат на еден тим.

Украина не ме ни изненадува што е волку слаба, па со кој состав нека сака да игра. Тоа шесто место им е благодарение на домашниот терен. Се знае колку може навивачите да помогнат на еден тим.

Не беа домаќини на тоа првенство. 6то место беа заради лесна група и заради Јуџин Џитер кој беше еден од најдбрите играчи на првенството (нешто слично како Меккејлеб за Македонија во 2011).

Годинава очекувам Украина заедно со Холандија да се последни.

Не беа домаќини на тоа првенство. 6то место беа заради лесна група и заради Јуџин Џитер кој беше еден од најдбрите играчи на првенството (нешто слично како Меккејлеб за Македонија во 2011).

Моја грешка, да во Словенија беше првенството.

беа пред се ради 6то ради тренерот

Ја има некаде статистиката од мечот, на Fibalivestats е застаната во втора четвртина.
11816153_990873350934604_2748959442305186034_o.png[DOUBLEPOST=1439128168][/DOUBLEPOST]Игρаме одлична одбρана и тоа без Хендρиκс κој е штρашен дефанзивец.Тоа заедно со шутот за тρи поени ќе биде κлучот за евентуален пласман во ноκаут фазата

Али овој Трајковски е ненормален,шутира од кај стигне и колку сака:facepalm:

Sega skoro davaa intervju na MRT so Andrej Magdevski ne sum znael deka deteto ima problemi so govorot. Neznam tocno kako se vika ali sekoj vtor sbor go macese mi padna malce zal )-; Moj drugar imase slicen problem kako mal pa pravese nekakvi terapii kade ucese kako da dise pri izgovor na sborovite pa mu se normalizira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom