коцка
Curiouser and curiouser!
Зет ми е нулта и три пати го фати
маж ми е А и ниеднаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НеАма зетот си поштуе кафанче, признај сеа.
Despite Sweden’s having kept schools and preschools open, we found a low incidence of severe Covid-19 among schoolchildren and children of preschool age during the SARS-CoV-2 pandemic. Among the 1.95 million children who were 1 to 16 years of age, 15 children had Covid-19, MIS-C, or both conditions and were admitted to an ICU, which is equal to 1 child in 130,000.
Decki , dami i veganki, deckoto e nutricionist, sto ocekuvate povekje?
Jas generalno ne bi mu veruval na covek, uste pomalce na doktor koj so cel um ti preporacuva 10 kila limoni dnevno za da ja zadovolis dnevnata potreba od vitamin C.
P.s bas me interesira kolkava bi bila dnevnata doza na rasolnica za da se dostigni normata na vitaminot C i kolku vreme ke ostanis vo wc od koga ke ja ispies.
P.s.s A negativen sum patem receno![]()
Зет ми е нулта и три пати го фатимаж ми е А и ниеднаш.
Мојот е хајлендер бре, сите околу него по неколку пати пн ништоБитно децата мора да носат маски. Можеме како во Канада и Кина да примениме некои мерки.
Ќе мора да бара друга занимација, овие решиле со магичната мрна сите проблеми да ни ги решат:
Прегледај го приврзокот 321819
Тоа зборчето иф знемарете го, слободно јадете што сакате, вакцината ќе пристигне и решен проблемот
Па зетот значи е карпа чоек, пу пу да го мочаат сваќите. Тој 3 пати и сеуште е на нозе. Твојов не дај боже да закачи, не се знае како ќе пројде.
Имај добра причина зашо сум модератор тукаЕбате зетот, извини вака.
Затоа пишав "најверојатно значи" и дека треба линк да стави зашто личи дека го ископирал од фб. Не ме интересира зашто нема на другите нити пак нешто ми значат статистики за вакцини што од 95% заштита на зараза се отиде на "па добро, ќе се заразите ама имате некоја поголема шанса да преживеете од невакцинираните додека трае дејството од вакцината". Тој што постира нека објасни, јас само пишав што значи отприлика и дека споредбата не ми личи тоа ти што напиша.Sho znaci toa unvaccinated VS vaccinated i zosto odozgora ima celina - Increased risk of being unvaccinated ?
Zosto na drugite stolbovi nema VS?
kako sto kazav, neintuitiven prikaz.
Nikoj nisto ne nauci samo se izdigavte i jajce snesovte oti lele nevakcinirani ke umrat a ja nema.
Ја би ја префрлила во хумор темава дека стварно е смешнаМех темава е obsolete одамна, прај што сакаш.
Ја би ја префрлила во хумор темава дека стварно е смешна![]()
Смешни ми се препирките и постовите не тематаAbe posle vojni site sto preziveavme ke receme ne bese strasno. Ama sega pa nekomu ne mu e humoristicko. Nisto licno, opsto sega kazano od denesna perspektiva.
Ти да знаеше што значи глупост, одамна немаше да постираш тука на темава. Изворите од кои се цитира датата се Lancet & Nature 2 супер респектабилни и во самиот врв на науката спрема импакт фактор журнали, ама не тенеќе ќе ни каже што е глупост, а што не![]()
![]()
И што сега?Прекрасна глетка, хардкор проваксерите си конвертираат.![]()