Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
хмм па може да се каже оти сум малку мрзлива попрво би викнала такси отколку да пешачам

Повеќе сакам да шетам,некогаш сама некогаш не,зависи од расположение.Најчесто тоа ми е начин да си ја оладам главата и да изанализирам некои работи.Јавен превоз само кога е мнооооооооогу ладно,а такси кога каснам.

Шетач сум невиден,обожавам да пешачам.
Најнова шема,со друштво по кеј пешки,се до парк,па после малце шетња по град,па назад у парк и пак по кеј накај дома.

Во последно време се некако каснам,брзам за негде,па морам да фаќам такси(али не ми е лошо од тоа:icon_lol:).Сакам да шетам,но некако мрзливоста преовладува па се одлучувам за превоз(каков и да е:)).

Golema mrza sum za pesacenje...Fala bogu sto ima koli:nesvest:

обожавам да шетам мхмхмхмх ;)

Многу сакам да шетам ама сам и безвезално...и да си правам муабет со моето второ јас,и нонстоп ми кажуе дека третото јас нешто го замарало...будала..:pos2:

Сакам да шетам...кога сум одморна, кога е убаво времето,погодено друштвото... :pipi:

Шетам шетам шетам.
Многу.
Сама, со некој, со некои, со куче, со маче, со гранка, со цвеќе, со џемпер.
Со одредена цел, со неодредена цел, со заборавена цел, со премногу важна цел, со сосема небитна цел.
Уживам да се движам кај ќе ме однесе патот.

Зависи од периодот.Некогаш ме мрзи да одам и такси ќе земам за прилично мала релација,а некогаш сум расположена да пешачам на подолги релации.Сепак сакам кога сум во движење,бидејќи ако сум нервозна,полесно заборавам,особено ако одам брзо(а речиси секогаш се движам брзо).

Каде и да одам, ако е подалеку од влезот на мојата зграда одам со ролерки. Незнам, можеби е глупаво ама така, ко навика ми е...не се делам од нив. Иначе сакам и да пешачам ... Такво ми е друштвото и не не држи место..цело време негде шеткараме и не седиме долго по кафичи ако идеме негде во град. Ги "мерам" улиците секој ден, цело време сум надвор, на кеј...низ мало и цело време шеткарам.

А, ако пак треба да одам па подалеку најчесто фаќам автобус (до школо, до центар, до кај другарка некоја:). Мислам израснав во тоа автобусите. Кога е школска година си имам резервирана релација секој ден-од школо до дома- златен автобус за ништо не си го мењам хехе:D

obozavam da setam. Skoro sekogas sum raspolozena za setanje. Dali so pogolemo drustvo ili samo so edna drugaraka ne mi e bitno,zatoa sto znam deka ke si pominam ubavo kako i da e. Uste ako i vremeto e ubavo i soncevo...super:pipi:

Sakam da pesacam ama ako imam dobro drstvo,da imam so kogo da si zboram.Ako sum sama obavezno zemam taxi.

се зависи од денот... некогаш можам да шетам цел ден и да не се изморам и да ме замрзи... а некогаш се мислам дали да викнам такси да ме носи до соседите...

Многу сакам да шетам.И не ми е проблем долг пат.Уште ако имам музиче со мене,топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom