Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш кога времето е убаво(а најчесто е) се шетам низ маало, на центар...После школо, обврските, и дим да ме нема.

Секој ден одам пеш и се враќам од стиф до буњаковец у читалната па сеа види....еднаш од инает не се качив у автобус и одев пеш од државна болница до хиподром. :kez:

Долго време немам возено со кола да не речам 2-3 години. Иначе за пешачење секој ден пешачам од дома до Yes интернет кафе кое е во мојата зграда :)

Одам многу пешки-ама само ако е времето на пешачење околу 30/35 минути.Ако е за повеќе одам со кола или со точак(ако е можно)!!!
Само понекогаш ме мрзи сам да пешачам,досадно ми е

па многу обично шетам оклу 16-19 саати а после на спиење.искрено во последно време последниве 4 години дома идам само за спиење. се шетам многу идам во други градови и така абе што вика старата моја : синко не бива вака со твојот турбо живот :):)

Пешачам многу и најчесто, превоз користам само ако немам време...а велосипедот го малтретирам максимално:je:

Peshacham do garaza :) Retko go mrdam gazo da odam pesh edino nekogas vozam do park i se setkam tamu :) Taksi mi e samo alternativa koga sum pod vlianie na alkahol inace si vozam sama

Не за џабе никот ми е walker_girl :) Обожавам да пешачам, но исто така и да возам со велосипед по некои убави места, да ме фати воздух и да ја разбистрам главата :wink:

мрза како мене не достојна на епитетот шетач...цела година околу 10 пати сум излезена...едноставно ме мрзит...а ко ќе ме фатит нервата друштвото заебават со некој сељачки идеи...па зато мајката му е дома...

JAs mn si setkam. Koga sakam normalno, a nekoas i koa moram. Mozam kolku sakam da odam ne me mrzi ic. Si pesacam po mn.

Прашај дали се прибирам дома а за шетање негде прв сум!!!:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:pos:

EPten me mrzi da setam, sekad koga treba da idam do negde idam so to4akot. Samo koga sum primorena setam i epten se nerviram koa nave4er se slaeme so drugarkite ko nezdravi, namesto da sedneme negde.

Najcesto pesacam ali moeto pesacenje e okolu 50 do 100 metri bi mozelo da se kaze dnevno zs ziveam odma na centar i skolo mi e bisko i kafici mi se bliski no se slucuva nekogas i da se oddalecam od ovie 100 metri ali voglavnom sakam da pesacam i sum za pesacenje!

Mene ednostavno nemozes da me priberes doma i da bi me ostavile ke spijam na ulica...da se vozam na tocak ili roleri obozavam i obavezno go pravam toa sekoja nedela....ULICARKA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom