Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
јас обожавам да шетам!!!
кога би можела,по цеел ден би се шетала,а дома само за на компјутер да седнам би се враќала :)
ама обожавам и да возам ролери или точак...

Преферирам движење, обожавам да шетам, особено коа се работи за обично шетање без брзање за некаде.

Љубам да шетам со братучетка ми, која воедно ми е и најдобра другарка, си збориме со саати, си бистриме глава, заедно решаваме проблеми:)

А коа сум за некаде набрзина, да завршам некоја работа, сакала, нејќела морам со кола:)

Додека неам купено мотор со кола ќе ме носат домашниве животни, нека се малтретираат, а коа ќе имам мотор не ми требаат за превоз, сегде сама ќе си одам:)

Многууу сакам да шетам поготово во планина со јако друштво и добро музиче.Или да се шетам по плажа навечер

Obozavam da setam. Kade bilo i koga bilo. Samo da e vo dobro drustvo.

Пешачам нонстоп, понекад ми текнува и од школо да се враќам пешки, едноставно тоа ме одмара ме опушта. Одам редовно во село а продавницата е на само 7километри т.е. во друго село па така да ми се случувало да одам и да се враќам по два пати во денот. Одлично е да се пешачи

јас сум голем пешк....

каде и да одам одам пешки...моево гратче е малечко така би ми било страм да се качам и да речам ај до таму...многу е блиску навистина секаде каде и да одам....најмногу одење би ми било 30 мин...

ако треба да одам некаде или каснам обавезно или земам такси или пак таткоми ме префрла....

Многу малце пешачам во последно време, само до нашколо евентуално... сегде или со точак или со кола/такси, а порано сегде одев пешки...

Почесто пешачам отколку порано кога не можеа да ме натерат да излезам да отидам од продавница пешки :)

Мрза белосветска. Точак, автобус, кола, такси, воз, шинобус:), било што, само пешадија да не е. :nesum:

јас шетам, ама не сум како некој кој не се прибираат дома. Некое куркче по плажата, ваму-таму, и после дома. Тоа е.

...

spooky напиша:
Колку ви е попријатно шетањето од возењето? Јас, на пример, кога се работи за помалку од пола саат одење пешки, стално претпочитам „веслање“ до кај што сум тргнал. А кога сум некаде за првпат, 90% пешачам (освен ако ептен не е предалеку). Го користам тоа да размислувам дури шетам (а богами понекојпат и чудно ме гледаат, оти изгледам како сам со себе да зборам!)

Вие? Веслате или се тркалате?
Зависи од тоа дали имам време или не, каде одам и сл.
Обично кога сакам да се шетам, а сакам многу, излегувам од дома со таква намена.

сакам многу да шетам. НАјмногу ми одговара каде што е тивко и нема сообраќај (автомобили мотори). Кејот ми е најомилена шетачка зона во Скопје (мислам на целокупната траса до влае, не само оние 3-4 кафанчиња кај ГТЦ)

Pa ako imam ubavo drustvo za setanje togas setam.Ali i ne e mnogu za setanje gradov.Osven u nekoj park.A inace do centar ako treba da idam,ako ne me sobira nekoj od doma togas idam peski.Za 20 minuti tamu sum.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom