Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
nenormalno mnogu sakam da setam, bez razlika dali e peski ili so kola,ama however moram barem 1/2 saat peski barem da pominam, onaka visokot energija da go potrosam!!!

Не сум баш од тие шетачите.најдобро ми е да си седнам у кола и да си се возам,обожавам да стигнам брзо на цилта отколку да велам уште 500 метра и тамо сум издржи наташа:icon_lol:

ЕЈ, јас сега низ Лондон се изнашетав, плускавци ми излегоа на нозете! До каде и да одев, до хотелот се враќав пешки, некојпат одев и по 3 саати! Ама супер ми беше!

Се имам изнашетано за два животи,така да тркала ми се приоритет моментално,и професионално и приватно.Кога ке осетам потреба да ја газам земјава најчесто трчам дур не ми помине.

ne za dzabe izmisle taxi,so ima da se mucam :wink: ?a koga sum raspolozena za pesacenje se setam kao muva bez glava :icon_lol: :icon_lol:

Низ град одам пешки само кога морам (особено зимно време ако не ми пали југото) :)
А по планини шетам редовно (80% од викендите сум на планина).

Sakam da setam i recisi sekade odam peski,od pricina so vo gradov so pesacenje sekade mozes da stignes za triesetina minuti,a ic ne mi se davaat pari za taksi.Se vozam so taksi samo ako treba nekade da stignam za kratko vreme i koga docna navecer se vrakam doma sama.

Ја сум верен пешачар, и сегде идам пешадија. Ако некад ме мрзи да идам пешки до негде фаќам такси или автобус. :)

Najcesto pesacam..koga vo isklucitelni situacii me mrzi da pesacam vikam taxi..
Voglavno,milslam deka pesacenjeto e zdravo i treba da se ima navika na pesacenje,a ne celiot den da se pominuva vo kola ili na mototr,ke vi zakrzlavat nozete!Pozdravo e,poeftino i mu godi na vasiot fizicki izgled!

Стално одам пешки зш струга од еден до друг крај за 10 минути мојш да стигниш. Понегогаш со точак ама предежно пешадија

не баш оти сум многу мрзлив и не шетам многу

love напиша:
Sakam da setam i recisi sekade odam peski,od pricina so vo gradov so pesacenje sekade mozes da stignes za triesetina minuti,a ic ne mi se davaat pari za taksi.Se vozam so taksi samo ako treba nekade da stignam za kratko vreme i koga docna navecer se vrakam doma sama.
Isto i jas.

До 40 минути со задоволство пешачам и буквално уживам во секој чекор, посебно ако е убаво времето. Но над 40 минути почнува да се јавува заситеност и „аман, кога ќе стасам више?”

Мноооооогу сум шетач, најшетач сум!

П.С.Арно што има некој ограничувачки фактор да морам да подостанам дома ( читај: да поучам за испитите)инаку ќе забораев кај живеам...Уживам да сум на улици. Не дека не ми е убаво да седам дома, ама боље е надвор:je::je::je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom